Перевірте себе! Цей тест у картинці покаже, наскільки ви ревнива чи романтична натура

Вам потрібно подивитися на картинку, обрати наймилішу на вашу думку тваринку та прочитати розшифрування нижче, передають Патріоти України.

Козеня

Ви дуже роматичні, обожнюєте організовувати побачення та різноманітні свята. Ви не потерпите вульгарності в поводженні ні з собою, ні з іншими. Інколи ви проявляєте холод у ставленні до інших, проте це тому що, ви -не цукерка, яка має всім подобатись, ви - горішок, який не всім по зубам. Розкриваєте душу лише кому сліпо довіряєте.

Цуценя

Ви дуже ревнива натура, але найцікавіше, що коли кохана людина починає ставитися так само до вас, ви гніваєтесь. Для вас найголовніше, щоб почуття постійно кипіли, тому любите сперечатись і не миритесь першими. Також вам подобаються компліменти і не потерпите, якщо близькі скажут схожі приємні слова іншим людям поруч біля вас.

Кошеня

Ви дуже вразлива натура, але вам можна довірити будь-які таємниці та поплакати у плече. Ви любите всіх людей довкола та бажає їм від серця щастя, проте часто неприятелі користуються довірою. Вашому партнеру точно пощастить, що ви просто є. Якщо наразі ви не маєте коханої людини, зовсім скоро ця ситуація зміниться.

Курча

Ви відкрита та чесна людина, але не дуже романтична. Ви звикли діяти рішуче та впевнено, тому вам не має часу ще придумувати креативні зустрічі, подарунки та дбати про затишок інших. Також ви цілеспрямована і досить витривала особистість, і це стосується і фізичної сторони і внутрішньої.

Дуже смачно! Ця запіканка з картоплі стане вашою улюбленою вечерею

четвер, 16 травень 2024, 18:07

Смачно нагодувати родину — це завдання із зірочкою. Кожен день хочеться щось іншого та нового. Картопля є одним із найулюбленіших коренеплодів, які запікають, варять, смажать. Пропонуємо вам ще один варіант страви для вечері, які вийде ніжним та аромат...

А ви це знали? Навіщо кидати в бульйон кубик льоду

четвер, 16 травень 2024, 17:07

Іноді професійні кулінари роблять дії, які здаються нам, кухарям-аматорам дивними. Один із найяскравіших прикладів – це використання льоду при приготуванні бульйону. Перед закипанням відвару деякі кухарі відправляють у каструлю кубик льоду. Недосвідчен...