Перевірте себе! Ваш вибір кави розповість про те, яка ви у стосунках

А яку каву обираєте ви?

Кава № 1

Ви – впевнена людина, яка не любить грати в ігри. Ви говорите те, що у вашому серці, і нехай інші реагують так, як хочуть, вас це не хвилює.

Кава № 2

На відміну від ваших уподобань на каву, ви не любите холодних людей. Вам подобаються турботливі та люблячі люди, які вміють виявляти свою любов!

Кава № 3

Ви не любите маркувати стосунки до того, як це необхідно. Вам зручніше переглянути кілька варіантів, перш ніж офіційно приймати на себе зобов’язання. У вас дуже захоплююче життя!

Кава № 4

Ви дуже мила людина. Навіть коли ви повинні когось прибрати зі свого життя, ви робите це самим добрим способом. Ви завжди намагаєтеся не заподіяти комусь біль, якщо це можливо!


Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...