Перевірте себе! Ваша поза, в якій ви сидите або стоїте, розкриє всі секрети

Давним-давно відомо, що жінки загадкові і незбагнені. Дізнатися про характер прекрасної половини можна по тій позі, в якій вона зазвичай сидить або стоїть. Вибираємо відповідну з тих, що представлені на зображенні, і дивимося внизу, що ж це означає, передають Патріоти України.

1 — Ви врівноважені, практичні, терпимі. Всі визнають, що ви віддані й щиросерді в дружбі. Деяка холодність в зовнішньому вигляді часом заважає вам налагодити контакт з оточуючими.

2 — Ви любите бути в центрі уваги. У вас активний темперамент, ви знаєте, чого хочете, і домагаєтеся цього. Ваша інтелігентність і сильний характер виражаються в тому, що ви проявляєте гнучкість і необхідну тверезість у поглядах. Захоплюється, впевнена в собі, ви не схильні до покірності і віддаєте перевагу панувати.

3 — Вам важко відмовитися від здійснення будь-якого наміру або ідеї. Однак будьте обережні, бо твердість характеру може обернутися вам на шкоду, якщо ви не зумієте бути гнучкою в спілкуванні з оточуючими.

4 — Ви честолюбні і часто нетерплячі в здійсненні своїх задумів і планів. Азартний, досить збудливий темперамент спонукає вас до підприємливості. Ваші способи спілкування, енергійність і динамізм — ось ваші козирі, але треба час від часу приборкувати свій темперамент.

5 — Подібне положення ніг особливо часто зустрічається у жінок дуже стриманих, недостатньо впевнених у собі і навіть нерішучих. Такі риси можуть викликати підвищений інтерес до жінки. Може бути, вас вважають надто складною натурою. Завдяки своїй привабливості і такту вам вдасться домогтися, щоб вас правильно оцінили.

6 — Незалежно від того, яку ногу ви кладете зверху, ви впевнені в собі. Жінка, яка вміє жити і використовує це вміння,- ось що ви собою уявляєте.

7 — Ви щирі, чесні, а тому ваша прямолінійність не дратує оточуючих. Для вас характерні такі якості, як точність, методичність, педантизм, вроджене прагнення до порядку, що межує часом з манією. Зовні ви виглядаєте дещо холоднуватою, але це оманливе враження. У вас золоте серце.

8 — Ви стримані і замкнуті, займаєте вичікувальну позицію і найчастіше перебуваєте в обороні. Не здатні винести навіть найменшого докору, настільки у вас надчутлива натура. Навколишні бояться ваших реакцій і уникають вступати з вами в розмову. Цей недолік контактів породжує у вас почуття ізольованості.

9 — Ви дуже нерішучі, надмірно педантичні, що засмучує вас, але ви нічого не можете вдіяти з собою. Уникаєте людей і часто проводите час на самоті. Проте, ви настільки тонко розбираєтеся в собі і в людях, що здатні дати дуже точний аналіз. Схильні переоцінювати свої здібності.

10 — У вас владна ревнива натура. Ви любите завжди і в усьому бути першою, домінувати над оточуючими, з вами нелегко спілкуватися. Що стосується можливих змін, особливо у вашому особистому житті, то тут ви проявляєте нерішучість.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...