Перевірте себе! Поза, в якій ви сидите або стоїте, розкриє всі ваші секрети

Давним-давно відомо, що жінка - істота загадкова і незбагненна. А вже про характер її й говорити нічого - головоломка, яких пошукати! Але є на світі мудреці, які намагалися її розгадати. Наприклад, ті, хто склав цей тест, передають Патріоти України.

Дізнатися про характер прекрасної половини можна по тій позі, в якій вона зазвичай сидить або стоїть. Вибираємо відповідну з тих, що представлені на зображенні і дивимося внизу, що ж це означає.

1 — Ви врівноважені, практичні, терпимі. Всі визнають, що ви віддані й щиросерді в дружбі. Деяка холодність в зовнішньому вигляді часом заважає вам налагодити контакт з оточуючими.

2 — Ви любите бути в центрі уваги. У вас активний темперамент, ви знаєте, чого хочете, і домагаєтеся цього. Ваша інтелігентність і сильний характер виражаються в тому, що ви проявляєте гнучкість і необхідну тверезість у поглядах. Захоплюється, впевнена в собі, ви не схильні до покірності і віддаєте перевагу панувати.

3 — Вам важко відмовитися від здійснення будь-якого наміру або ідеї. Однак будьте обережні, бо твердість характеру може обернутися вам на шкоду, якщо ви не зумієте бути гнучкою в спілкуванні з оточуючими.

4 — Ви честолюбні і часто нетерплячі в здійсненні своїх задумів і планів. Азартний, досить збудливий темперамент спонукає вас до підприємливості. Ваші способи спілкування, енергійність і динамізм — ось ваші козирі, але треба час від часу приборкувати свій темперамент.

5 — Подібне положення ніг особливо часто зустрічається у жінок дуже стриманих, недостатньо впевнених у собі і навіть нерішучих. Такі риси можуть викликати підвищений інтерес до жінки. Може бути, вас вважають надто складною натурою. Завдяки своїй привабливості і такту вам вдасться домогтися, щоб вас правильно оцінили.

6 — Незалежно від того, яку ногу ви кладете зверху, ви впевнені в собі. Жінка, яка вміє жити і використовує це вміння,- ось що ви собою уявляєте.

7 — Ви щирі, чесні, а тому ваша прямолінійність не дратує оточуючих. Для вас характерні такі якості, як точність, методичність, педантизм, вроджене прагнення до порядку, що межує часом з манією. Зовні ви виглядаєте дещо холоднуватою, але це оманливе враження. У вас золоте серце.

8 — Ви стримані і замкнуті, займаєте вичікувальну позицію і найчастіше перебуваєте в обороні. Не здатні винести навіть найменшого докору, настільки у вас надчутлива натура. Навколишні бояться ваших реакцій і уникають вступати з вами в розмову. Цей недолік контактів породжує у вас почуття ізольованості.

9 — Ви дуже нерішучі, надмірно педантичні, що засмучує вас, але ви нічого не можете вдіяти з собою. Уникаєте людей і часто проводите час на самоті. Проте, ви настільки тонко розбираєтеся в собі і в людях, що здатні дати дуже точний аналіз. Схильні переоцінювати свої здібності.

10 — У вас владна ревнива натура. Ви любите завжди і в усьому бути першою, домінувати над оточуючими, з вами нелегко спілкуватися. Що стосується можливих змін, особливо у вашому особистому житті, то тут ви проявляєте нерішучість.

Психологічний тест: Наскільки міцні ваші стосунки

четвер, 28 березень 2024, 16:14

Кожна людина мріє про щасливі і міцні стосунки. Але часто буває, що партнери не можуть подолати перешкоди і труднощі або просто не підходять один одному, передають Патріоти України. Дізнатися, які перспективи у ваших відносин, допоможе психологічний те...

Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...