Перевірте себе! Вчені з’ясували, що говорить про вас форма ваших губ

Вчені і фізіогномісти вважають губи однією з найважливіших ознак, на яку слід звертати увагу, намагаючись визначити характер людини. Ми висловлюємо свої думки усно і тим самим розкриваємо деякі риси свого характеру і психологічні особливості, передають Патріоти України.

Ми вирішили ближче придивитися до форми губ, щоб перевірити, наскільки точно вони відображають риси особистості людини.

Великі пухкі губи

Люди з такими губами просто створені для того, щоб піклуватися про когось. Якщо у вас такі губи, то ви, можливо, коли були дитиною, годували бездомних кошенят або допомагали в притулках для тварин і хотіли привести додому кожну тварину. У вас є вроджений і сильний материнський інстинкт і бажання захищати близьких і рідних людей. У будь-якій стресовій ситуації ви думаєте насамперед про інших людей і тільки потім про себе. Такі люди зазвичай стають гарними батьками.

Верхня губа більша нижньої

Людина з такими губами є королевою драми. Такі люди емоційні, харизматичні, люблять життя і привертають до себе увагу. Вони високої думки про себе і мають здатність привертати до себе інших. Їм просто подобається бути в центрі уваги. Найяскравіший мовний зворот і найсмішніший жарт завжди виходять від них.

Нижня губа більше верхньої

Будьте чесні: ви просто не народжені для офісної роботи. Як може людина сидіти на дупі, коли навколо стільки всього цікавого? Люди з такими губами дійсно знають, що значить веселитися. Вам життєво необхідний енергійний спосіб життя, нові знайомства, нові місця для відвідування і нові враження. Ви цікаві, товариські і відкриті всьому новому. Ви та людина, яка може вести людей за собою до нових пригод.

Звичайні губи

Люди з такими звичайними губами, як ці, часто мають зважений, здоровий підхід до вирішення будь-якого поставленого перед ними завдання. Їх сильні сторони полягають в умінні слухати. Вони легко сприймають критику і з повагою ставляться до думки інших. Вивести їх з себе практично неможливо. Але, не дивлячись на свій залізний стоїцизм, вони все ще люблять сміятися і жартувати, і стакан для них завжди наполовину повна.

Тонкі губи

Люди з тонкими губами, як правило, часто самотні. Їм просто так подобається. Вони також упевнені в собі і можуть впоратися з будь-якою проблемою. Якщо у вас тонкі губи, то ви, ймовірно, та людина, яка абсолютно не потребує компанії, коли збирається відвідати музей або навіть коли збирається у відпустку на далекі острови. Але, не дивлячись на вашу любов до самотності, ви прекрасно відчуваєте себе і в компанії людей. Ви можете швидко знайти спільну мову з людьми, а також ви цінуєте інших людей за їх дії.

Верхня губа з гострим вигином

Якщо у вас такі губи, то ви, ймовірно, співчутливі, чутливі й добрі. Ви можете бути глибоко засмучені будь-яким нещастям, і ви завжди знаходите час, щоб допомогти іншим. Допомагати менш щасливим і піклуватися про навколишній світ -це ваше покликання. Саме такі люди, як ви, змушують світ обертатися.

Верхня губа без вигину

Ці люди найвідповідальніші і найнадійніші на планеті. “Зроби це, навіть якщо буде боляче” – ось їх девіз. Вони не знають значення слова “неможливо”, і терміни їх не хвилюють. Все буде зроблено точно за часом. Їх близькі і друзі знають, що на них можна покластися в будь-якій ситуації. Це такі люди, які просто з’являються і вирішують всі невирішені проблеми одним махом.

Маленькі пухкі губки

Люди з такими губами часто бувають кокетливими і пустотливими. Їх головним пріоритетом в житті є власне відчуття комфорту. Якщо вони не подбають про себе, то і ніхто не подбає. При першому знайомстві з ними вони часто здаються егоїстичними, але це не так. Вони жалісливі і віддані друзі, такі люди, які в будь-який момент прийдуть на допомогу. Вони ніколи не ставлять свої інтереси вище інтересів інших. Але вони ніколи не заподіють шкоди і собі. Завдяки цьому керівному принципу у них часто все складається вдало.

Дуже тонка верхня губа

Люди з такими губами володіють неперевершеними лідерськими якостями. Наче в їх жилах тече вогонь, а не кров. Вони добре вміють переконувати інших, вони знають, як триматися за свою зброю. Енергія самого життя, здається, випливає з них. Їх успіх гарантований, що б не трапилося. Однак їм часто буває важко розвивати стосунки, оскільки їх головний життєвий принцип – бути кимось, а не бути з кимось.

Не робіть так! Помилка господинь, через яку з’являється білий наліт на кімнатних рослинах

неділя, 8 вересень 2024, 7:12

Якщо на листі та бутонах улюблених фіалок та орхідей з’явився білий наліт, то це свідчить про те, що рослини захворіли, передають Патріоти України. Зазвичай це ознака борошнистої роси, яка частіше з’являється через перепади температури та підвищену вол...

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...