Перевірте себе! Виберіть алхімічний символ на картинці - і дізнайтеся, чого дійсно потребує ваша душа

Хто з нас не хоче бути щасливим? Але як дізнатися, що потрібно змінити в житті, які проблеми вирішити, щоб нарешті знайти гармонію і радість? Виберіть один з алхімічних символів і дізнайтеся багато нового про своє життя, передають Патріоти України.

1. Лев

Лев символізує Сонце, і ви не тільки можете, але і повинні керувати своєю долею.

Проблема: Якщо вибрали Лева, то, швидше за все, вам слід відійти від того, що так довго і важко вибудовували у своєму житті. Природно, що шкода витраченого часу і зусиль, але ж ми хочемо бути щасливими, чи не так?

Лев символізує Сонце, яке є основним джерелом сили. А отже — цей знак домінує. Лев сам вирішує, як і куди йому йти.

Ви зробили все, щоб вибудувати те життя, яким зараз живете, але все це не те. Самі того не підозрюючи, Леви опиняються в пастці обов’язків, які їх переслідують.

Уявляєте сильного і вольового Лева в пастці? Правильно: це нестерпно. Значить прийшов час запитати себе, чи не спробувати вам інший спосіб. Ще один життєвий Шлях …

Вихід: Чи влаштовує вас сьогоднішнє життя або ж воно обтяжує і турбує? Можливо, слід все ж вдихнути довгоочікуване повітря свободи, без якого Лев просто не може існувати? Вибрали б ви інший життєвий шлях, якби був шанс?

Адже існує причина, чому ви зробили те, що вже зробили, тим самим опинившись в нинішньому положенні. Як тільки зрозумієте і приймете цю істину, то відразу ж побачите, як можна змінити своє життя, щоб обов’язки не ставали вашою кліткою.

Леви не живуть в клітці — ніколи.

Порада: Змиріться з тим вибором, який зробили раніше. Немає сенсу «гарчати» і злитися, тому що, врешті-решт, його зробили ви, а не хтось інший.

З роками приходить мудрість, і тепер ви можете використовувати цей дар. Тобто, якщо ви хочете вирватися на свободу, то зробіть це! Ніхто і ніщо не зупинить Лева, який прийняв рішення! Ваша доля — завжди у ваших руках.

2. Пісочний годинник

Пісочний годинник — це символ неминучості, плину часу.

Проблема: Якщо ви вибрали алхімічний знак пісочного годинника, то, ймовірно, відчуваєте себе так, ніби застрягли в пастці часу. Час зупинився і завмер в минулому через перенесену травму або хворобливий досвід. Отже, з’являється відчуття, ніби ви повільно, але вірно тонете і йдете на дно. Немає сил боротися і спробувати спливти.

Все, що залишається — це очікувати неминучого. Як кажуть в таких випадках: «Що буде те й буде — адже нічого не змінити».

Висновок: Вік і старіння — це природна частина життя кожної людини. У цьому ми всі однакові: народжуємося, ростемо, вмираємо … Але це зовсім не ті речі, яких слід боятися. Жодній людині в світі ще не вдалося залишитися вічно молодою або не вмерти. То який сенс переживати з цього приводу або відмовлятися від якихось життєвих можливостей?

Примиріться з часом. Примиріться зі своїм минулим, що ще більш важливо. Зрештою, саме воно зробило вас такими, якими є сьогодні. І, повірте, ви вже набагато сильніші, ніж були вчора.

Порада: З висоти сьогоднішньої мудрості приймайте зовсім інші рішення — сміливі і зухвалі. Нічого не бійтеся і не накручуйте себе.

Живіть сьогоденням, а не минулими спогадами і жалем. Ви — всемогутні. І час — ваш друг, а не ворог.

3. Місяць

Потенціал Місяця пов’язаний з емоціями і прихованими істинами.

Проблема: Якщо вибрали знак Місяця — це вірна ознака, що ваше серце є справжнім полем битви. Щось дуже сильне і глибоке всередині не дає спати і мучить ночами. Ви прокидаєтеся, і серце рветься від болю.

Які секрети, які почуття і емоції не дають спокою? Можливо, лють, ненависть, гнів або просто пристрасть? Ви так ретельно ховаєте їх вдень від навколишніх і самих себе, але приходить ніч, і історія — повторюється … Як довго ви протримаєтеся в такому режимі? Погодьтеся, потрібно щось вирішувати.

Висновок: Вашій душі треба знайти мир і спокій. І єдиний спосіб — це відкрити всі свої приховані і пригнічені емоції назустріч сонячному світлу — визнати їх існування.

Ухвалення — це початок змін у вашому житті. Темрява — ось що дає страхам таку могутність і силу. Досить позбутися від неї — і страхи зникнуть. Ви посміхнетеся і зрозумієте, наскільки все легше і простіше.

Порада: Вчіться не боятися висловлювати своїм емоції. Коли вони відкриті і не пригнічені, то ніяк не можуть нашкодити або вплинути на нас.

4. Ключ

Ключ асоціюється з розумінням нашого призначення, усвідомлення Шляху життя.

Проблема: Якщо вибрали цей символ, значить ваш дух відчайдушно шукає відповіді на питання, які турбують і мучать його. Шлях, яким ви йдете, породжує все більше питань, ніж відповідей. Причому ви починаєте сумніватися вже навіть в тих речах, які раніше вважали незаперечними.

Ви не розумієте, де шукати відповіді. Втомилися і зневірилися коли-небудь їх отримати. З часом людина втрачає інтерес до пошуків. Він уже ні в що не вірите, нічого не шукаєте, все нудно і нецікаво …

Висновок: Настав час для істини, яка повинна засяяти, як сонце в полудень. Ключ — це символ величезного бажання підійти до неї ближче, відкрити нарешті втрату інших Царств і шляхів!

Більш того, ключ — це також втілення сили вашого духу, який допоможе розсунути рамки сьогоднішнього життя. Сміливо відкривайтеся назустріч гострим відчуттям і переживанням — розгадка вже близька. Під лежачий камінь — вода не тече, ви ж пам’ятаєте? Вперед!

Порада: Знайдіть спосіб відправитися в подорож. В дорозі ви зустрінете різних людей, почуєте тисячі історій. Не бійтеся пригод і нових відкриттів. Саме вони є ключем до пізнання істини.

5. Рука Хамса

Алхімічний знак, пов’язаний з захистом від темних сил.

Проблема: Якщо ви вибрали Руку Хамса, то, не виключено, що автоматично стаєте мішенню для темної магії. Ваш дух прагне свободи. Можливо, ви вже почали помічати сигнали і ознаки, які попереджають про це.

Висновок: Більше того, Рука Хамса означає, що свобода, навіть в найпохмуріші часи, залежить виключно від нас. Все в наших руках.

Якщо потрапили в пастку — ніхто не допоможе і не витягне вас. Щоб вирішити цю проблему — слід прийняти себе і пробачити всі помилки і слабкості. Це дасть вашому духу Любов, яка йому так необхідна. Він втомився від вашого невір’я та постійних сумнівів.

Полюбіть себе, і сили — повернуться. Тепер вам все по плечу, жодна темна сила не страшна.

Висновок: Знайдіть час розслабитися і поповнити запаси енергії.

Ви будете здивовані! Дослідники назвали овоч, який ефективно підіймає рівень "хорошого" холестерину

четвер, 25 квітень 2024, 6:56

З кожним роком у людському організмі зростає рівень холестерину. Щоб цьому запобігти, можна кинути палити, зменшити споживання алкоголю та підтримувати свою вагу на нормальному рівні. Як пише Healthdigest, щоб знизити рівень загального холестерину, мож...

Психологічний тест! Оберіть дерео - і дізнайтеся, яка емоція у вас домінує

четвер, 25 квітень 2024, 6:12

Часто ми самі не можемо зрозуміти, як ми почуваємося на рівні підсвідомості та що коїться в душі. Пропонуємо дізнатися відповідь на важливе запитання: яка емоція у вас домінує, передають Патріоти України. Розгляньте дерева на картинці, і виберіть одне,...