Перевірте себе! Вибрана тварина вкаже на ваш особистий код

Продовжуємо шлях самопізнання. Сьогодні 4 представника тваринного світу визначать ваш поточний стан і відкриють майбутнє, передають Патріоти України.

На зображенні виберіть того, кого першим виділив ваш зір.

Відповідями можуть бути:

  • ведмідь
  • заєць
  • сова
  • метелик

Ключі до тесту:

Заєць

Заєць – символ оновлення, успіху, дії, хитрості, виживання і свободи.

Ви чуйна, вразлива людина, яка здатна швидко реагувати на небезпеку. Амбітні, креативні і рішучі. Для вас важливе значення має особистий простір, власна територія. Якщо такого місця немає, то ви буде постійно відчувати внутрішній дискомфорт.

Досить вибагливі в спілкуванні. Людей, які налаштовані до вас недоброзичливо, а також тих, кому ви не довіряєте, ви виключаєте зі свого життя.

Заєць, як покровитель, допоможе пережити екстремальні умови, зберегти пильність і швидко зреагувати, дасть сили і можливості викрутитися з, на перший погляд, безвихідної ситуації. Дарує зцілення і активує інтуїцію.

Девіз: Навколишнім середовищем можна скористатися, якщо стати його частиною.

Метелик

Метелик – символ краси і веселощів.

Ви творча особистість, оптиміст, прагнете до особистісного зростання і саморозвитку, володієте нестандартними поглядами. Гарні, цікаві, красномовні, артистичні. У вас хороший смак і відчуття стилю.

Ви здатні змінювати спосіб мислення оточуючих, змінюючи, іноді в корені, їх уявлення про світ і про себе.

Метелик, як покровитель, дарує мрійливість, сильну інтуїцію, здатність знайти свої шлях, увагу оточуючих. При цьому – дає внутрішню опору. Допомагає позбутися від усього старого і непотрібного, вибрати правильний напрямок і з легкістю рухатися цим шляхом.

Девіз: пора веселитися! Знайомих багато не буває!

Ведмідь

Ведмідь символ мудрості, справедливості, Сили Землі і Сили, як такої.

Ви впевнена і самодостатня людина. Лідер, матеріаліст. Бачите речі такими, як вони є. Відповідальні, віддані, завжди відгукнетеся, якщо комусь потрібна допомога.

Любите самотність і тишу. Саме це для вас є найкращим відпочинком і способом наповнитися енергією для нових справ.

Ведмідь, як покровитель, наділяє здатністю мужньо постати перед негараздами і подолати їх, дає навик виживання, здатність до самозцілення, здатність приймати правильні рішення З’являється, коли людину чекає потужне зростання, частіше в матеріальному плані.

Девіз: Завжди є куди рости і для кого!

Сова

Сова – символ знання, прихованих можливостей, ясновидіння, жіночності, магії.

Ви – прекрасний організатор, володієте хорошими комунікативними навичками, любите вчитися і навчати. Можете домовитися практично з будь-якою людиною. Володієте нестандартним мисленням і здатні знайти вихід з будь-якої заплутаної і темної ситуації. Передчуваєте події. Любите працювати в нічні години.

Сова, як покровитель, дає можливість бачити правду, вміння отримувати секрети, здатність чути не те, що говорять, але те, що за цим приховано. Прибирає з життя те, що непотрібно

Девіз: У вашому житті багато прихованого, того, що ви не бачите, пора відкрити очі!

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...