Перевірте себе! За формою ніг жінки можна дізнатись про її темперамент та особливості характеру

Судити про риси характеру людини, виходячи з особливостей її зовнішності, звичайно ж, не можна. Але знання деяких тонкощів про зв’язок зовнішніх рис з внутрішніми все ж дає можливість хоча б трохи розгадати таємницю тієї чи іншої особистості з першого погляду. Як не дивно, але про характер і темперамент жінки може розповісти форма її ніг, передають Патріоти України

Знання про подібний зв’язок допоможуть представницям прекрасної статі зрозуміти і прийняти можливі протиріччя, які не дають досягти внутрішньої гармонії і спокою. Корисно буде дізнатися докладніше про взаємозв’язок ніг і темпераменту і чоловікам, які згодом зможуть заздалегідь оцінити свої шанси на успіх в спілкуванні з тією чи іншою дамою.

Для проведення тесту жінці необхідно встати перед дзеркалом або перед стороннім глядачем, витягнувшись як струна. Ноги повинні бути максимально близькі одна до одної – саме в такому положенні нескладно розгледіти їх «контур». Ширина стегон і обхват литок в даному випадку не важливі, як не важлива і краса жіночих ніжок. Звернути увагу варто на характерні просвіти – вони і розкажуть про особливості характеру жінки.

Тип A

Жінки з подібною формою ніг часто дуже незадоволені своєю фігурою – повна відсутність проміжків між стегнами і литками візуально зменшують ріст і обтяжують силует жінки. При цьому жінки високі на подібну деталь звертають увагу не так сильно, як низькорослі представниці прекрасної статі.

При цьому подібна форма ніг говорить про унікальну чарівність жінки, яка буквально приковує до неї увагу чоловіків. Такі жінки дуже м’які і податливі, сором’язливі і романтичні. Вони максимально стримані і спокійні в будь-якій ситуації, за що їх цінують близькі і рідні люди.

Жінки з ногами типу А часто не виявляють ініціативи, вони злегка пасивні і люблять у всьому покладатися на чоловіка. Поряд з такою дамою будь-хто відчує себе справжнім лицарем. Недоліком таких жінок виступає нерішучість, яка приносить їм внутрішні розбіжності зі своїм же «я».

Тип B

Жінки з яскраво вираженим «просвітом» вважаються сміливими, впевненими в собі, егоїстичними і владними. Вони не дозволяють собою маніпулювати і завжди намагаються нав’язати свою думку оточуючим. Вони не бояться експериментів, люблять ризикувати і лоскотати собі нерви. Поряд з такою дамою нудно чоловікові ніколи не буде.

Чоловіків такі жінки ваблять і зазивають з собою в країну яскравих емоцій і пригод. Саме через це створити міцні тривалі відносини у дам дуже часто не виходить – не кожен представник сильної статі ризикне бути поруч з жінкою, рівень якої він явно не потягне.

Пару такій дамочці зможе скласти тільки чоловік з високим рівнем самореалізації, впевнений в собі і владний – він зуміє взяти під контроль вибухи емоцій, які періодично турбуватимуть його партнерку.

Тип C

Жінки з просвітом між литками вважаються нудними в ліжку. Вони не хижачки, і сприймають інтим тільки як деякий обов’язок, який жінка повинна виконувати, будучи у відносинах з чоловіком.

Запалити іскру в такий дамі буде дуже непросто, але у людини люблячої і розуміючої дана місія буде в цілому здійсненна. Головне – знайти правильний підхід, адже найчастіше дами з подібною формою ніг дуже затиснуті і закомплексовані.

У побуті таким жінкам немає рівних. Вони відмінні господині, турботливі дружини, уважні матері. Вони привітні з друзями і друзями друзів, вміють стримувати емоції, бути вихованими і толерантними. Багато хто вважає їх беземоційними «сухарями», але найчастіше за одягненою маскою бушує вихор емоцій, який просто ніхто не намагався розбудити.

Тип D

Жінки з двома «прорізами», які перериваються з’єднанням колін, ніколи не стануть маніпулювати з оточуючими. Вони внутрішньо сильні, але якщо зустрічають більш сильну особистість, відразу ж поступаються ініціативою. Почуття і емоції тримають під контролем лише частково – якщо ситуація виходить з-під контролю, можуть проявляти запальність і агресію.

Чоловіків такі жінки привертають через податливість. Вона не проявить ініціативи, але з радістю підтримає нові пропозиції партнера, що стосуються відносин, проведення часу. Поряд з такою жінкою чоловік відчуває себе справжнім мачо – вона внутрішньо сильна і може стати відмінним другом, партнером, коханкою, але ніколи не зазіхне на роль представника сильної статі і на зону його відповідальності.

Недоліком жінок з ногами типу D вважається їх принциповість і в деякому роді «правильність». При цьому оточуючим ця жінка здається максимально зібраною і впевненою в собі, але що приносить їй самій подібний образ, часто залишається тільки гадати.


Всім зрозуміло, що тільки за формою ніг оцінити жінку абсолютно неможливо. Описи типів лише приблизні, адже на формування конкретної особистості не можуть впливати тільки особливості зовнішності. Життєвий досвід і виховання в даному випадку грають роль набагато важливішу.

Кулінарна хитрість, завдяки якій шматочки картоплі не прилипатимуть до сковорідки

вівторок, 16 квітень 2024, 10:10

Смажена картопля є улюбленим гарніром багатьох людей, оскільки ця смачна страва просто і швидко готується, передають Патріоти України. Втім, це зовсім не означає, що процес обсмажування овочів не супроводжується взагалі ніякими труднощами. Іноді картоп...

А ви це знали? Чому досвідчені кухарі при приготуванні курки використовують розпушувач

вівторок, 16 квітень 2024, 9:10

Розпушувач більш очікувано побачити в рецептах випічки, тому що даний компонент допомагає тісту піднятися та стати пишним, передають Патріоти України. Тому використання пекарського порошку при приготуванні курки здається не логічним і правильним. Однак...