Перевірте список! Люди з цими іменами проживуть довше своїх однолітків

Власники цих імен можуть дожити до ста років. За словами астрологів, їх носії часто входять до числа довгожителів, передають Патріоти України.

Марк, Максим та Матвій — чоловіки з цими іменами народжуються під заступництвом Меркурія. Зірки обіцяють їм довге життя, проте не забувайте, що надмірна дратівливість та зайва запальність можуть його, навпаки, вкоротити.

Дівчата, які отримали після народження імена Катерина, Валентина, Юлія, Марія, вміють уникати конфліктів. А це значно скорочує ймовірність того, що вони отримають серйозні травми, несумісні з життям.

Чоловіки Іван, Олександр і Володимир народжуються під сильним заступництвом планети Марс, яка відома своєю енергетикою. Однак, вони проживуть довше лише тоді, коли будуть дотримуватися правил здорового харчування і не вживатимуть алкоголю чи наркотиків.

Ілля, Петро, Микола та Євген сильні духом. Хоча вони можуть йти на ризики, тому важливо не перестаратися і не захопитися, наприклад, дайвінгом чи альпінізмом. Такі небезпечні заняття можуть коштувати життя.

Плутон опікується людьми, які мають імена Марина, Кирило, Поліна і Дмитро. А це — планета творення і трансформації. Вони ретельно стежать за своїм здоров'ям, адже їх часто хвилює, скільки вони проживуть.

Тетяна, Ірина і Сергій сповнені оптимізму. А тому вони за будь-яких обставин не будуть згинатися. В критичні моменти такі люди вміють знаходити правильний вихід, а тому зірки обіцяють їм довголіття.

Просто оберіть панкейк! Тест у картинці визначить ваш головну помилку у коханні

субота, 27 квітень 2024, 11:08

У коханні нормально робити помилки. Звісно, не варто вічно наступати на одні й ті самі граблі, тому так важливо аналізувати всі свої стосунки і шукати того, хто зробить твоє життя тільки кращим, передають Патріоти України. Щоб трохи полегшити розкопки ...

А ви це знали? Наскільки небезпечні червоні та коричневі цятки в курячому яйці

субота, 27 квітень 2024, 10:44

Напевно, кожен з нас помічав, коли розбиваєш яйце, то на ньому видніються червоні та коричневі плямки. Деякі господині викидають такі яйця, інші спокійно готують. ТСН розповідає, чим є насправді ці червоні цяточки на яйцях, яка їхня функція і чи можна ...