
Може здатися, що холодильник - це ідеальне місце для будь-яких продуктів. Однак, це зовсім не так. Деякі продукти взагалі не потребують бути холодними. Зберігання в холодильнику зіпсує їх смак, текстуру та аромат, а також скоротить термін придатності. Детальніше розповіли на Pixelinform, передають Патріоти України.
Не варто зберігати її в холодильнику. Цілий плід потрібно зберігати просто на кухні — в добре провітрюваному та прохолодному місці. А нарізану диню взагалі не можна зберігати — її потрібно з’їсти за 4 години.
Апельсини, лимони та грейпфрути точно не потребують охолодження. Не варто залишати їх у холоді, якщо ви не хочете, щоб фрукти втратили свій яскравий смак.
Тримайте його при кімнатній температурі. При цьому важливо, щоб на нього не потрапляло пряме сонце. Класти шоколад, що підтанув у спеку, в холодильник — погана ідея. Цукор кристалізується, з’явиться білий наліт.
Оптичні ілюзії – це зображення, які мозок може трактувати по-різному. Подібні візуальні тести використовують у популярній психології для аналізу підсвідомих реакцій. Вони не є науковою діагностикою, проте допомагають краще зрозуміти себе. Дивіться зобр...
Поколювання в ногах, ніби повзають крихітні мурахи, зазвичай не є небезпечним і з’являється через тимчасовий тиск на нерв. Але якщо симптоми виникають часто, тривають довше кількох хвилин або супроводжуються слабкістю м’язів - це привід звернутися до л...