Може здатися, що холодильник - це ідеальне місце для будь-яких продуктів. Однак, це зовсім не так. Деякі продукти взагалі не потребують бути холодними. Зберігання в холодильнику зіпсує їх смак, текстуру та аромат, а також скоротить термін придатності. Детальніше розповіли на Pixelinform, передають Патріоти України.
Не варто зберігати її в холодильнику. Цілий плід потрібно зберігати просто на кухні — в добре провітрюваному та прохолодному місці. А нарізану диню взагалі не можна зберігати — її потрібно з’їсти за 4 години.
Апельсини, лимони та грейпфрути точно не потребують охолодження. Не варто залишати їх у холоді, якщо ви не хочете, щоб фрукти втратили свій яскравий смак.
Тримайте його при кімнатній температурі. При цьому важливо, щоб на нього не потрапляло пряме сонце. Класти шоколад, що підтанув у спеку, в холодильник — погана ідея. Цукор кристалізується, з’явиться білий наліт.
З часом яскраві кольори одягу неминуче тьмяніють під впливом прання, ультрафіолету та щоденного зношування. Збереження насиченості кольору потребує системного підходу до догляду, що включає правильне прання, сушіння та зберігання речей, передають Патрі...
Шорти – зручні, легкі й ідеально підходять для сонячного відпочинку. Але якщо ви плануєте вдягнути їх у літак, варто замислитися двічі. Стюардеса попереджає: така річ, як шорти, може стати причиною дискомфорту і навіть ризику для здоров’я під час перел...