Може здатися, що холодильник - це ідеальне місце для будь-яких продуктів. Однак, це зовсім не так. Деякі продукти взагалі не потребують бути холодними. Зберігання в холодильнику зіпсує їх смак, текстуру та аромат, а також скоротить термін придатності. Детальніше розповіли на Pixelinform, передають Патріоти України.
Не варто зберігати її в холодильнику. Цілий плід потрібно зберігати просто на кухні — в добре провітрюваному та прохолодному місці. А нарізану диню взагалі не можна зберігати — її потрібно з’їсти за 4 години.
Апельсини, лимони та грейпфрути точно не потребують охолодження. Не варто залишати їх у холоді, якщо ви не хочете, щоб фрукти втратили свій яскравий смак.
Тримайте його при кімнатній температурі. При цьому важливо, щоб на нього не потрапляло пряме сонце. Класти шоколад, що підтанув у спеку, в холодильник — погана ідея. Цукор кристалізується, з’явиться білий наліт.
Всі хочуть стати багатими, але мало хто знає, як саме це зробити, передають Патріоти України . Мільйонери не просто "потрапили" на вершину — вони володіють унікальними звичками та секретами, які допомагають їм домогтися фінансового успіху. Ми розкрива...
Позичати речі у друзів чи знайомих - звичне явище для багатьох з нас. І хоч іноді це здається безпечним і навіть зручним способом, не всі предмети можна позичати, якщо не хочеш створити непорозуміння або навіть конфлікт. Існують деякі речі, до яких кра...