
Може здатися, що холодильник - це ідеальне місце для будь-яких продуктів. Однак, це зовсім не так. Деякі продукти взагалі не потребують бути холодними. Зберігання в холодильнику зіпсує їх смак, текстуру та аромат, а також скоротить термін придатності. Детальніше розповіли на Pixelinform, передають Патріоти України.
Не варто зберігати її в холодильнику. Цілий плід потрібно зберігати просто на кухні — в добре провітрюваному та прохолодному місці. А нарізану диню взагалі не можна зберігати — її потрібно з’їсти за 4 години.
Апельсини, лимони та грейпфрути точно не потребують охолодження. Не варто залишати їх у холоді, якщо ви не хочете, щоб фрукти втратили свій яскравий смак.
Тримайте його при кімнатній температурі. При цьому важливо, щоб на нього не потрапляло пряме сонце. Класти шоколад, що підтанув у спеку, в холодильник — погана ідея. Цукор кристалізується, з’явиться білий наліт.
Метааналіз 30 рандомізованих досліджень показав: високоінтенсивна йога покращує сон значно ефективніше, ніж ходьба, силові тренування чи аеробні вправи. У дослідження увійшли дані понад 2500 людей із порушеннями сну різного віку. Про це пише Science Al...
Фінляндія вже восьмий рік поспіль очолює світовий рейтинг найщасливіших країн. І хоч це північноєвропейська держава з довгими зимами, саме вона стала прикладом того, як жити повільніше, спокійніше та повніше завдяки щоденним звичкам. Лише кілька змін у...