Перевірте свій зір! Великий хижак сховався в грязі, але чи зможете ви його запримітити?

У мережі з'явилася цікава фотографія, на якій добре замаскувався крокодил, але чи під силу вам виявити небезпеку?Фотографія була зроблена неподалік кордону з Північною територією і Західною Австралією місцевим жителем Родні Фішером (Rodney Fischer), який цим своїм кадром зміг продемонструвати вражаючі маскувальні здібності крокодила, передають Патріоти України.

Департамент парків і дикої природи Північної території розмістив зображення в Facebook з підписом: "Пам'ятайте, ви перебуваєте в країні крокодилів".

На кадрі зображений бруд, що приховує крокодила, якого у даному разі видає лише одна крихітна деталь. Багато користувачів Facebook відчайдушно намагалися виявити крокодила, при цьому ряд з них визнав, що фотограф дійсно зміг зробити гідний знімок.

Один користувач пожартував, що крокодил очікує відкриття кордонів, які були закриті через COVID, інший же і зовсім запитав: "чому на ньому немає маски?». Ще один коментатор написав: "ось як я помру. Чесно кажучи, я нічого не побачив".

Деякі коментатори відразу звернули увагу на присутню в грязі небезпеку, один з них сказав: "Хіба ви не раді «що у нас тут немає крокодилів!". В той час як інший пожартував: "стрибай в бруд, це безпечно".

Тож, ви знайшли крокодила? Якби ви проживали в Австралії — ваші пошукові здібності могли б вам неодноразово врятувати життя. Придивіться уважно ще раз. Гаразд, ось вам відповідь — крокодила у багнюці видає лише... око, так-так невелике зелене око. Здається вони нереальні майстри гри у схованки, або... "у кальмара, як зараз модно".


А ви це знали? Навіщо при приготуванні рису потрібні два чайні пакетики

субота, 4 травень 2024, 17:12

Рисова каша є традиційним гарніром, за приготування якого кулінари беруться досить часто, передають Патріоти України. Але якщо доволі часто готувати страву, вона приїдається. Пропонуємо вихід з ситуації – приготуйте рис за новим рецептом, використавши...

Не робіть так! ТОП-3 найбільші помилки при варінні овочів

субота, 4 травень 2024, 12:30

Овочі - корисна зелень та їстівні плоди, які не лише приємні на смак, а й збагачують наш раціон, передають Патріоти України. У процесі їх приготування частина поживних речовин втрачається, якщо були допущені помилки при готуванні. Деякі правила не вар...