Перевірити свою спостережливість: Лише найуважніші побачать діамантовий перстень серед моркви

Ця головоломка з оптичною ілюзією настільки складна, що розгадати її здатний не кожний, передають Патріоти України з посиланням на the Sun.

На зображенні показана ферма. На ній - кілька соняшників, повна тачка моркви та кілька кроликів, які ласують морквою, яку ще не встигли викопати із землі. У цій картинці захований маленький діамантовий перстень.

Головоломка з оптичною ілюзією: картинці захований маленький діамантовий перстень. Спробуйте знайти його

Цю ілюзію опублікував ювелір Вільям Мей.

Якщо ви все ще не можете помітити каблучку, є підказка: "смуга каблучки жовта, і на ній гарний білий діамант".

***

***

***

***

***

Гляньте правильну відповідь. Її обвели кружечком в правому нижньому куті фотографії. Дорогоцінний камінь був захований на вершині моркви, зливаючись із своїм оточенням.

Лише спробуйте! Майонез в тісті для млинців творить диво з їх якістю

понеділок, 16 вересень 2024, 6:12

Млинці і борщ — ці страви в кожної господині готуються на власний розсуд та мають ознаки фірмового рецепта. Олія, борошно, молоко чи вода, сіль, сода, яйця — стандартні компоненти, з яких роблять тісто. А от майонез є досить незвичним компонентом, тому...

Ризики існують навіть там, де важко уявити: Чи можна приймати душ, чи ванну під час роботи пральної машини

понеділок, 16 вересень 2024, 5:40

Чи можна митися коли працює пральна машина? Це питання турбує багатьох людей. З одного боку, здається, що це не має жодного сенсу. З іншого боку, існує багато історій про людей, які отримали удар струмом під час водних процедур. Як попереджують фахівці...