Перфекціоніст чи дуже емоційна людина? Те, як ви схрещуєте пальці, може багато про вас розповісти!

Експерти з мови тіла стверджують, що то, як ви схрещуєте пальці на руках, може багато розповісти про вашу особистість, передають Патріоти України.

Цей висновок був зроблений на основі проведених нобелівським лауреатом досліджень, довів, що людський мозок ділиться на ліву і праву півкулю. Відповідно, люди схильні поводитися, виходячи з того, яка півкуля у них домінує. Хочете перевірити?

Складіть руки в замок і подивіться, де опинився ваш великий палець

Великий палець правої руки зверху

Те, як ви схрещує пальці, може багато про вас розповісти!

Ви емоційна людина. Від вас не приховати справжніх почуттів, як би хто не старався. Люди тому до вас і тягнуться, тому що ви здатні вгадати, що вони відчувають насправді. Ви мислите ширше, ніж більшість особистостей, і приймаєте правильні рішення. Люди відкриваються вам, так як ви випромінюєте тепло і викликаєте довіру. У відносинах ви можете запросто сказати, що відчуває ваша друга половинка, навіть якщо вона мовчить, тому у вас не виникає проблем з емоційним зв’язком.

Великий палець лівої руки зверху

Те, як ви схрещує пальці, може багато про вас розповісти!

Ви практична людина. Вас не дорікнути в тому, що ви приймаєте поспішні рішення. Перш ніж прийти до якого-небудь висновку, ви зважите всі за і проти. Вас так просто не обдуриш. Ви володієте вродженою здатністю розпізнавати брехню. Друзі та родичі нерідко звертаються до вас за слушною порадою. І в більшості випадків вони її отримують. Але це не означає, що ви надто серйозна людина. Навпаки, ваше почуття гумору здатне розвеселити кого завгодно! Людям подобаються ваші жарти і вони тягнуться до вас. В душі ви справжній романтик, який завжди знає, що сказати і в який момент.

Великі пальці поруч один з одним

Те, як ви схрещує пальці, може багато про вас розповісти!

Ви перфекціоніст по натурі і вимагаєте від інших такої ж зосередженості і відданості справі. Володіючи лідерськими якостями, ви нерідко ведете людей за собою. Але це не означає, що ви не звертаєте уваги на потреби оточуючих. Ви завжди вислухаєте думку інших людей і спробуєте зрозуміти їх точку зору, перш ніж прийняти рішення. Ваша чесність, відкритість і щирість обеззброює всіх і кожного. Ці ж якості ви цінуєте і в стосунках. Ви не соромитеся говорити зі своєю другою половинкою по душам і чекаєте, що вона теж буде з вами відкрита.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...