Перфекціоніст чи дуже емоційна людина? Те, як ви схрещуєте руки, багато розкаже про вас

Ефективність подібних тестів підтвердив нобелівський лауреат досліджень, який довів, що людський мозок ділиться на ліву і праву півкулю. Відповідно, люди схильні поводитися, виходячи з того, яка півкуля у них домінує, передають Патріоти України.

Щоб дізнатися, перфекціоніст ви чи дуже емоційна людина, оберіть, як зазвичай ви схрещуєте пальці.

Великий палець правої руки зверху

Це говорить про те, що ви емоційна людина. Зазвичай вам важко приховувати справжні почуття. Люди тягнуться до вас, оскільки вони бачать щирість та відчувають, що ви приймаєте правильні рішення. Дуже пощастило вашій другій половинці, оскільки вона знає, що у вас у серці та в голові.

Великий палець лівої руки зверху

Ви завжди ретельно аналізуєте ситуацію, продумуєте усі ризики, а вже тоді приймаєте рішення. Таке схрещування пальців свідчить про те, що емоції ви тримаєте у собі. Однак ваше почуття гумору здатне розвеселити кого завгодно, тому іншим подобається проводити разом час.

Великі пальці поруч один з одним

Жодних сумнівів не виникає, що за своєю природою ви перфекціоніст. Такі люди володіють лідерськими якостями і можуть обіймати керівні посади. Ви завжди вислухаєте думку інших людей і спробуєте зрозуміти їхню точку зору, однак все ж таки будете стояти на своєму.

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...

Творить дива! Названо фрукт, який захищає від старіння і здатен подовжити життя на десятки років

четвер, 18 квітень 2024, 16:56

Дякувати за такий вплив фрукта на здоров’я слід вітамінам, мінералам та клітковині, що містяться в ньому, передають Патріоти України. Здатністю уповільнювати процеси старіння і подовжувати життя володіє манго. Напевно, це найсмачніший екзотичний фрукт....