Перфекціоніст чи дитина в душі? Психологічний тест у картинці розкриє таємницю про вас

Вам потрібно просто обрати одну чашку, яка сподобалась найбільше, а тоді внизу прочитати розшифрування. Успіхів, передають Патріоти України.

Чашка №1

Ви раціонально проявляєте свої емоції. У відносинах найчастіше буваєте щедрими і люблячими. Ви намагаєтеся повертати людям все бумерангом. Дружні стосунки зберігаєте на багато років, але якщо хтось зіпсує довіру, дружба моментально зникне. З вами ніколи не буває нудно, але ви не любите щоб хтось порушував зону комфорту і рідко виходите з неї. Слухаєте своїх родичів частіше, ніж це потрібно.

Чашка №2

Ви дуже добра і чуйна людина. З вами завжди присутня приємна атмосфера. Ви не любите відкриватися на повну перед малознайомими людьми і рідко йдете на конфлікт. Для вас не існує слова "перешкода" в досягненні цілей.

Чашка №3

Іноді люди називають вас занадто чутливим і вразливим. Ви занадто емоційна особистість, здатні переживати чужого горя і навіть забувати про свої проблеми в цей час. Вам подобається занурюватися в світ іншої людини, але ви іноді живете ілюзіями.

Чашка №4

Ви перфекціоніст, хочете тільки краще і в цю ж секунду. Але незважаючи на ці риси, ви дуже працьовита людина, що допомагає займати перші позиції і бути завжди на вершині. Здатність вигравати і виділятися - це ваша одна з головних особливостей.

Чашка №5

Ви в душі справжня дитина, яка дивиться на світ повними цікавості очима. Ви вірите в чудеса і готові загадувати бажання, коли падає зірка. Ви душа будь-якої компанії і люди люблять вас сильно і завжди готові прийти в скрутну хвилину.

Чашка № 6

Ви не любите підкорятися іншим, так би мовити бажаєте бути самі собі начальником по життю. Яскравий і невгамовний темперамент, загострене почуття справедливості часто штовхають вас в центр бурхливих подій

Точність здивує! Що про людину може сказати її підпис

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:08

Існує наука графологія, яка вивчає зв'язок між почерком людини і її особистісними якостями. Вчені визначили, що підпис може розповісти про особливості характеру і якості свого автора, передають Патріоти України. Розмір підпису:. Тип підпису:. Натиск:....

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...