Періть шкарпетки лише в мішечку: ТОП-3 важливих поради від майстра, які допоможуть зберегти пралку

У нелегкі економічні часи багато українців намагаються не лише економити електроенергію, але й використовувати пралку більш правильно, щоб продовжити її життя, передають Патріоти України.

Допомогти цьому зможуть поради, які отримала від майстра по пралкам одна з блогерок. По-перше, прати дрібні речі треба тільки в мішечку, щоб вони не попали між гумками машини.

По-друге, обов'язково використовувати пом'якшувач води, адже жорстка вода погано впливає на барабан та нагрівач пралки.

Крім того, лоток у пралці треба закривати не відразу, а за кілька секунд після початку прання, щоб порошок не змився в каналізацію.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...