Перше, що ви побачили, покаже, від чого вам треба терміново позбутися

Швидкий тест по картинці на інтуїцію допоможе розібратися, що заважає вам в цей момент для досягнення своєї мети, передають Патріоти України.

Тести на підсвідомому рівні вважаються найбільш правдивими, тому що проводяться інтуїтивно. Людина заспокоюється, зосереджується, вдивляється в запропоновану картинку і вибирає перше, що побачила.

Подивіться, будь ласка, на картинку, що перше ви побачили?

Кіт

У вашому оточенні абсолютно точно є люди, які використовують вас. Бажано обмежити з ними спілкування.

Око

Ви дуже обережна людина і часто через зайву пильність втрачаєте хороші шанси.

Дерево

У вашому житті абсолютно точно є справа, а може не одне, яке обтяжує вас, напружує і не приносить задоволення. Необхідно відмовитися від них на користь проєктів, якими ви по-справжньому зацікавлені.

Брова

В цей момент для вас надзвичайно важливі позитивний настрій і відсутність негативних емоцій. Вам варто захистити себе від усього, що може зіпсувати настрій.

Секрет досвідчених господинь! Що додати до котлетного фаршу - картоплю чи хліб

вівторок, 23 квітень 2024, 9:14

Всі ми звикли додавати до котлетного фаршу і картоплину і хліб, як робили наші мами та бабусі. Ці інгредієнти додаються для того, щоб зробити готові м’ясні вироби пишнішими та соковитішими, передають Патріоти України. Ось тільки варто задуматись, що к...

Не робіть так! П’ять поширених помилок, які можуть зробити несмачним олів’є

вівторок, 23 квітень 2024, 8:13

Салат олів’є - страва, яка часто з’являється на святковому столі. Навіть якщо багато хто вважає його уже давно непопулярним, тривіальним та некорисним через майонез, яким він заправляється. Цю страву так полюбляли готувати на застілля наші мами та бабу...