Губка для посуду - це річ, яку ми користуємося щодня. Однак у цьому корисному предметі накопичується багато бактерій, тому рекомендується міняти її хоча б раз на два тижні, передають Патріоти України.
Засіб для миття посуду видаляє з поверхні кухонної губки лише частину бактерій, проте вони продовжують накопичуватись усередині. Звичайно, можна викинути стару губку та взяти нову. Ощадливі господарі знають про один дієвий лайфхак, за допомогою якого можна очистити губку зовні та всередині й вона прослужить ще трохи довше.
Візьміть глибокий посуд, налийте в нього чотири літри звичайної води та додайте до неї одну склянку відбілювача. Ретельно розмішайте все та відправте в отриманий розчин кухонну губку.
Дайте губці полежати у рідині хоча б п’ять хвилин. Після цього ретельно промийте її чистою проточною водою, поки весь відбілювач не змиється. Дуже важливо, щоб вода після миття губки була прозорою. Після такого чищення губка прослужить ще трохи довше. За допомогою такого простого, але дієвого лайфхаку губка прослужить набагато довше. До того ж ця хитрість заощадить ваш бюджет.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...