П’ять хвилин у копійчаному розчині - і губка як нова! Цей засіб очистить її від жиру та бруду

Губка для посуду - це річ, яку ми користуємося щодня. Однак у цьому корисному предметі накопичується багато бактерій, тому рекомендується міняти її хоча б раз на два тижні, передають Патріоти України.

Засіб для миття посуду видаляє з поверхні кухонної губки лише частину бактерій, проте вони продовжують накопичуватись усередині. Звичайно, можна викинути стару губку та взяти нову. Ощадливі господарі знають про один дієвий лайфхак, за допомогою якого можна очистити губку зовні та всередині й вона прослужить ще трохи довше.

Як очистити губку від бактерій

Візьміть глибокий посуд, налийте в нього чотири літри звичайної води та додайте до неї одну склянку відбілювача. Ретельно розмішайте все та відправте в отриманий розчин кухонну губку.

Дайте губці полежати у рідині хоча б п’ять хвилин. Після цього ретельно промийте її чистою проточною водою, поки весь відбілювач не змиється. Дуже важливо, щоб вода після миття губки була прозорою. Після такого чищення губка прослужить ще трохи довше. За допомогою такого простого, але дієвого лайфхаку губка прослужить набагато довше. До того ж ця хитрість заощадить ваш бюджет.

Чи потрібно класти яйце у фарш для голубців

вівторок, 17 вересень 2024, 0:12

При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця, передають Патріоти України. Відомо, що яйце допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент. Проте чи є необхідність додавати яйце під...

Як швидко розморозити фарш - секрети, якими користуються господині

понеділок, 16 вересень 2024, 23:38

Здається, що відколи в мікрохвильовій печі з’явилася функція «розморожування», питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти відпало назавжди, передають Патріоти України. Але іноді така процедура позначається на консистенції та якості напівфабри...