П'ять найпоширеніших помилок при тривалому зберіганні картоплі - запам'ятайте їх та не повторюйте!

Коли вже зібрано врожай картоплі, городники мають правильно підготувати його до тривалого зберігання, передають Патріоти України.

Автори каналу «Дача. Сад та город» назвали основні помилки, яких припускаються при зберіганні врожаю.

Усі сорти мають зберігатися однаково. Ні, картопля ранніх сортів має бути спожита до листопада. Її потрібно вживати у першу чергу.

Можна зберігати картоплю низької якості. Ні, клубні з червоточинами чи надрізами не перезимує. Зберігати варто лише повністю здорову та цілу картоплю.

Картоплю можна зберігати разом з будь-якими овочами. Ні, лише з буряком.

Картоплю можна зберігати будь-де. Ні, клубні мають правильно зберігатися. Якщо у вас картопля лежить на балконі або в лоджії, в жодному разі не залишайте мішки неприкритими.

Не можна перебитари картоплю взимку. Ні, це робити потрібно — так можна вчасно позбуваєтеся бульб, що розкладаються та гниють, вони можуть зіпсувати весь урожай.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...