П'ять відтінків волосся, які будуть наймоднішими цієї весни

Карамель та поцілунок сонця

На носі весна. Майже всі жінки задумуються, як оновити, освіжити свою зовнішність. Перше, що спадає на думку - волосся. Хтось змінює стрижки, а хтось експерементує з кольорами.

Стилісти виділяють п'ять відтінками волосся, які будуть модними 2023 року.

У моду повернувся рудий колір волосся. Найпопулярнішим буде мідно-коричневий відтінок. Тільки це не кричущий мідний колір, а дуже тонкий, теплий і ніжний. Ви можете зробити цей колір світлим або темним. Це допоможе підібрати відтінок, який ідеально підходить до вашого обличчя.

Найпопулярнішим буде мідно-коричневий відтінок

Модне фарбування 2023-го важко уявити без теплого каштанового відтінку. Стилісти називають цей колір волосся "дорога брюнетка". Теплий каштановий дійсно дуже популярний, пасує майже всім. Тільки ніяких холодних ноток – акцент потрібно робити саме на теплі тони.

У моді буде теплий каштановий відтінок

У моді буде карамельний блонд. Це універсальний колір волосся, який підходить практично всім жінкам, тому заслуговує на особливу увагу. А все завдяки чудовому балансу між холодними і теплими відтінками. Цей природний блонд стане знахідкою для тих, хто давно мріяв освітлити волосся, але не готовий до кардинальних кроків.

Модний відтінок блонду – карамельний

Ще одне фарбування 2023-го – це "Поцілунок сонця". В основі цього кольору – сонячні і маслянисто-золоті тони. Вони стануть величезним трендом для весни і літа.

Модне фарбування 2023-го "Поцілунок сонця"

У моду повертається чорний колір волосся. Він підійде далеко не всім, тому перед фарбуванням порадьтеся з колористом, який саме відтінок чорного пасуватиме. Темне волосся може візуально робити шкіру обличчя білосніжнішою, сяючішою, а до загалонього образу додасть темпераменту.

У моду повертається чорний колір волосся


Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...