Під силу не всім! Яка монета першою дістанеться дна - наскладна загадка на логіку

За допомогою головоломок можна покращити свою пам'ять, концентрацію та логіку. Пропонуємо головоломку на логіку з монетками, передають Патріоти України.

Деталі

Головоломка перевірить, наскільки високий ваш рівень IQ. Потрібно визначити, яка монета досягне дна відра першою, але це набагато складніше, ніж здається на перший погляд.

Автор тесту Джагран Джош стверджує, що людина має високий рівень IQ та може вважати себе генієм, якщо знає правильну відповідь за 4 секунди. На картинці зображено два відра, наповнені водою. Одне з них має температуру 25°C (за Цельсієм), а інше — 25°F (за Фаренгейтом). Якщо кинути монету в обидва відра одночасно, яке з них першим досягне дна?

Правильна відповідь — відро з температурою води 25°C. Монета, опущена у це відро досягне дна першою, оскільки вода все ще перебуватиме в рідкому стані. Вода у відрі з температурою 25°F замерзне.

Чи потрібно класти яйце у фарш для голубців

вівторок, 17 вересень 2024, 0:12

При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця, передають Патріоти України. Відомо, що яйце допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент. Проте чи є необхідність додавати яйце під...

Як швидко розморозити фарш - секрети, якими користуються господині

понеділок, 16 вересень 2024, 23:38

Здається, що відколи в мікрохвильовій печі з’явилася функція «розморожування», питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти відпало назавжди, передають Патріоти України. Але іноді така процедура позначається на консистенції та якості напівфабри...