Під силу не всім! Знайдіть дивну ялинку менш ніж за 30 секунд - головоломка для перевірки гостроти зору

У особливій різдвяній головоломці потрібно відшукати нестандартну ялинку, прикрашену святковими кульками та гірляндами. Головоломка здається простою, але насправді може примусити задуматись, передають Патріоти України.

Щоб перевірити гостроту зору, можна скористатись спеціальною святковою головоломкою. Достатньо кілька секунд уважно подивитись на картинку, на якій зображено під сотню різдвяних дерев, прикрашених зірками. Результат покаже, наскільки добре працюють твої. очі. Різдвяний тест для перевірки зорузапропонували на порталі Mirror.

На перший погляд, головоломка здається зовсім простою, зауважили на порталі. Однак подібного типу завдання дають можливість перевірити роботу зорового апарату, а також уважність, уміння мислити нестандартно та навичку не відволікатись. Крім того, регулярне виконання таких тестів допоможе розвинути когнітивні здібності, пише Mirror.

Психологічний тест — перевірка зору та уважності

На спеціальному зображенні художник розмістив кілька десятків різдвяних ялинок. Ялинки прикрашені різнокольоровими кульками та гірляндами. На верхівках — червоні або жовті п'ятикутні зірки. Завдання тесту: подивитись уважно на зображення і якнайшвидше відшукати зірку, яка має більш як п'ять променів.

На порталі вказують, що переважній більшості людей на пошук нестандартної ялинки знадобиться 62 секунди. Є люди, чия гострота зору та уважність скорочуються цей термін. Наприклад, 16% населення Землі розв'язують цю головоломку за пів хвилини.

Якщо під час тесту не вдається швидко відшукати ялинку, то автори завдання радять сконцентрувати увагу на нижньому правому куті. Також заспокоюють, що не варто хвилюватись, якщо на пошуки розв'язку знадобилось більш як хвилина. У статті вказують, що потрібно потренуватись розв'язувати схожі задачі і тоді результати покращаться.

Щоб дізнатись відповідь або перевірити себе, можна скористатись підказкою Mirror або подивитись відповідь.



























А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...