Під силу не всім! Знайдіть сову на цій фотографії - ви дуже здивуєтеся, коли побачите її

На перший погляд, на фотографії звичайне дерево. Але якщо придивитися, пильний глядач повинен бути в змозі побачити сову замасковану на ньому. Її пір'я плавно змішуються з візерунками стовбура. Цю північноамериканську сову практично неможливо виявити, передають Патріоти України.

Але гострозорому фотографу Ларрі Линчу вдалося сфотографувати прекрасну птицю, як вона ховається на дереві неподалік від його будинку у Флориді.

Ларрі, сказав:

"Я відчуваю себе дуже схвильованим і радим, що фотографія вийшла настільки гарною. Установка освітлення для цієї фотосесії була складною. Ми знімали в темряві, тож ми потребували в основному джерелі світла, як сонце або світло, що заповнює, щоб уникнути різких тіней, створюваних спалахом. Це той же метод, який іноді використовується в портретної фотографії в студії. Я дізнався багато нового про цих красивих птахів за останні пару років, так що я думаю, що є дуже хороший шанс, що у мене буде можливість використовувати отримані знання, щоб знайти і сфотографувати ще одне гніздо в майбутньому".

У вас повинен бути гострий як бритва зір, щоб побачити сову, яка була захована на цій фотографії.

Отже, на фотографії є сова. Спробуйте відшукати її як можна швидше. Якщо, звичайно, ви її зможете побачити взагалі. Багато хто не проходять цей тест, оскільки не помічають сову, дивлячись на неї в упор.

Якщо ви і досі не бачите сову, дивіться відповідь нижче.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ось вона:


Все дуже просто! Як визначити свіжість курячих яєць

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:07

Ціна на яйця росте, а тому варто ретельно їх обирати, щоб придбати якісні та свіжі продукти, а не кота в лотку передають Патріоти України. Свіжі яйця не повинні мати блиск, виробники не змащують їх олійками. Якщо ви бачите, що яйця блищать, то це пряма...

Лише спробуйте! Чим заправити салат замість класичної олії чи майонезу

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:07

Раніше був стереотип, що всі смачні салати мають бути з майонезом. Натомість більш простий та корисний варіант з олією. Але й багато варіантів заправок, які зроблять салат ароматним, смачним. Готується швидко і продукти знайти легко, передають Патріоти...