Під силу всім: Як виростити цибулю в тирсі на підвіконні за 2-3 тижні

Ви можете виростити на своєму підвіконні свіжу зелень вже до Нового року. Всі будуть купляти її в магазині, а у вас буде своя. Чудова ідея влаштувати маленький город у домашніх умовах. Зрештою, цей спосіб підходить для будь-якого сезону, передають Патріоти України.

Як це зробити

Для початку потрібно підготувати контейнер. Це може бути і звичайний ящик. Стінки мають бути не високі. Дно застеліть плівкою або поліетиленом. Вкладіть шар тирси на 1-2 см. Полийте його кропом. Це одночасно і волога, і дезінфекція.

У цибулин потрібно зрізати верхівки. Їх треба розмістити під тирсу зрізаною частиною донизу. Цибулини варто брати приблизно однакового розміру. Висаджують в ящик близько одна до одної.

Ящик потрібно поставити в тепле місце із достатньою кількістю світла. Підвіконня є саме таким місцем. Зверніть увагу на шар із тирсою. Вона має бути вологою, але не мокрою. Це може призвести до загнивання цибулин. Перший врожай з’явиться вже за декілька тижнів при умові дотримання умов щодо світла, поливу та температури у приміщенні.

А ви це знали? Навіщо при приготуванні рису потрібні два чайні пакетики

субота, 4 травень 2024, 17:12

Рисова каша є традиційним гарніром, за приготування якого кулінари беруться досить часто, передають Патріоти України. Але якщо доволі часто готувати страву, вона приїдається. Пропонуємо вихід з ситуації – приготуйте рис за новим рецептом, використавши...

Не робіть так! ТОП-3 найбільші помилки при варінні овочів

субота, 4 травень 2024, 12:30

Овочі - корисна зелень та їстівні плоди, які не лише приємні на смак, а й збагачують наш раціон, передають Патріоти України. У процесі їх приготування частина поживних речовин втрачається, якщо були допущені помилки при готуванні. Деякі правила не вар...