Підкорять всіх! Смачні булочки з кремом, які готуються прямо на сковороді

А ще їх дуже просто і швидко готувати - навіть духовка не потрібна. Печуться смачні булочки прямо на сковорідці, передають Патріоти України.

Інгредієнти для ванільного крему:

  • 1 склянка молока (250 мл);
  • 1 ст. л. вершкового масла;
  • 3 яєчних жовтки;
  • 2 ст. л. цукру;
  • 2 ч. л. з гіркою борошна;
  • пакетик ванільного цукру або ваніліну.

Інгредієнти для булочок:

  • 200 г борошна;
  • 1 ст. л. цукру;
  • 1 ч. л. без гірки сухих дріжджів;
  • 1 яєчний жовток;
  • 100 мл теплого молока;
  • 1 ст. л. вершкового масла.

Приготування:

Спочатку готується крем. На плиті або в мікрохвильовці нагрійте трохи молоко з вершковим маслом, щоб воно повністю розтануло. Окремо змішати жовтки, цукор, борошно. У цю суміш влити молоко з розтопленим вершковим маслом. Потім процідити, знову поставити на плиту. Додати ванілін або ванільний цукор (можна пропустити, якщо не любите ванільний смак), інформує Ukr.Media.

Варити крем на невеликому вогні пару хвилин до загустіння. Залишити крем до повного охолодження. Обов'язково накрити зверху пакетом або плівкою в контакт, щоб крем не взявся кіркою.

Поки крем остигає, приготувати тісто. У борошно влити тепле молоко, додати жовток, всипати цукор і дріжджі, замішати щільне тісто.

Коли тісто готове, додати до нього вершкове масло і руками вмішати його в тісто, розтягуючи і стягуючи протягом 10 хвилин. Таким чином, розвинеться клейковина, і тісто стане більш податливим і приємним на дотик.

Розділити готове тісто на 8 частин, залишити на 15 хвилин під рушником.

Кожен шматочок тіста розкачати в пласт, додати пару ложок остиглого крему, защипнути краї.

Готові булочки залишити під рушником на расстойці ще на 40 хвилин.

На маленькому вогні, на прогрітій сковороді випікати булочки буквально протягом 5 хвилин з кожного боку.

Дуже прості, але неймовірно смачні булочки з ванільним кремом — неодмінно спробуйте приготувати!

Ви будете приємно здивовані: Китайські пельмені з м’ясом і креветками - оригінальна страва з дивовижним смаком

четвер, 21 жовтень 2021, 14:14

Виявляється, поєднати м’ясо з морепродуктами - не така вже й дивна ідея. Хтось уже це зробив Рекомендуємо спробувати - можливо, це саме та кулінарна новинка, яку ви давно шукаєте, передають Патріоти України.

Легкий рецепт омлету в мікрохвильовці від відомого шеф-кухаря - готується всього 3 хвилини

четвер, 21 жовтень 2021, 11:14

Знаменитий іспанський шеф-кухар, володар зірки Мішлен, Хосе Андреас поділився незвичайним рецептом приготування яєць у мікрохвильовці. Ця проста страва під силу кожному, навіть коли часу на приготування - обмаль, передають Патріоти України. Хосе Андреа...