
Готуємо пухнасті, дріжджові булочки до чаю або супу, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Тісто:
Начинка:
Для прикраси:
Спосіб приготування:
Яйця змішати з сіллю, цукром, кефіром і рослинною олією. Борошно змішати з дріжджами. У кілька прийомів додати сухі продукти до рідких, замісити м'яке, трохи липке тісто. Миску змастити рослинною олією, округлити тісто і помістити всередину. Накрити харчовою плівкою або рушником. Залишити мінімум на 1 годину, краще на 1,5-2 години.
Тісто, яке підійшло осадити і розділити на 16 частин. На стіл налити трохи рослинної олії і розтягнути шматочок тіста руками в овал. Зробити надрізи від краю до краю, не розрізаючи самі краї. Зверху посипати рубаною зеленою цибулею і згорнути навскоси, потім згорнути в равлика. Таким чином сформувати всі булочки.
Помістити булочки на деко з пергаментом, змастити зверху яєчним жовтком з 1 ст. л. молока. Випікати в духовці при температурі 180*С на середньому рівні з конвекцією або без неї до рум'яності.
Різдвяна ялинка - серце святкового настрою в будь-якому домі. Але купівля живого дерева - це не завжди проста справа. Щоб ялинка довго радувала і не втрачала хвою, слід звернути увагу на кілька важливих деталей, передають Патріоти України. Популярні ял...
У світі, де все змінюється дуже швидко, багатьох турбує питання: як залишатися щасливим? Ми не можемо контролювати хаос навколо, але можемо впливати на власне благополуччя. Ось п’ять простих способів, які допоможуть відновити внутрішню рівновагу навіть...