Як ви ставитеся до натурального продукту? Думаємо, що позитивно. Тому сьогодні будемо готувати солоне сало за 15 хвилин. Виходить воно чудовим: ніжним, ароматним і дуже смачним. Перед подачею на стіл наріжте його тонкими скибочками: і ніхто не відмовиться від дивовижної закуски, передають Патріоти України.
Пряні трави і ароматні горошини перцю додадуть продукту надзвичайний смак і запах. М'яке сало зі шматочком чорного хліба або гарніром з запеченої картоплі — це класика кулінарного жанру, перевірена століттями. Ну що, йдемо готувати?
Необхідні інгредієнти:
Маринад:
Як приготувати солоне сало за 15 хвилин:
Солоне сало, на приготування якого у нас пішло всього 15 хвилин, подаємо на стіл зі шматочком житнього хліба і гарніром з відвареної картоплі. Не забудьте тільки нарізати закуску тоненькими скибочками: і тоді від охочих поласувати відбою не буде. Приємного всім апетиту.
Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...
Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...