Буженина в гірчично-часниковому маринаді - відмінна м'ясна закуска на будь-яке свято, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
свинячий ошийок — 1,2 кг.;
вода -1 л.;
сіль — 2 ст. л;
цукор — 1 ст. л.;
чорний перець горошком — 8 шт.;
запашний перець — 8 шт.;
гвоздика — 5 шт.;
лавровий лист — 6 шт.;
часник — 3 зуб.;
гірчиця — 2 ст. л.
Приготування:
Приготування
буженини почнемо з приготування розсолу. Для цього в каструлю виллємо
воду і закип'ятимо її. У киплячу воду додамо сіль, цукор, всі спеції,
кип'ятимо 5 хвилин все разом і даємо розсолу повністю охолонути.
У
остиглий розсіл занурюємо м'ясо і залишаємо його в холодильнику
просолюватися на добу. Після дістаємо м'ясо, витираємо його паперовими
рушниками.
Готуємо маринад для м'яса. Для цього з'єднуємо
гірчицю, пропущений через прес часник і трохи солі, все добре
перемішуємо. Натираємо м'ясо маринадом і залишаємо маринуватися на 2
години.
Промариноване м'ясо загортаємо у 2 шари фольги і
відправляємо в духовку, розігріту до 190 градусів. М'ясо готується 60 —
70 хвилин, потім розкриваємо фольгу і запікаємо ще 15 хвилин.
Буженина
в гірчично-часниковому маринаді готова! Страва смачна як в гарячому,
так і в холодному вигляді, має незвичайний гостро-пряний смак. Більш
докладний рецепт приготування дивіться на відео. Приємного апетиту!
Якщо ваш колір волосся вицвітає вже через кілька днів після фарбування, проблема часто криється у техніці нанесення фарби, підготовці волосся та догляді після процедури. Добрі новини: достатньо кількох змін у догляді, щоб колір тримався довше, передают...
Мрієте про міцні та здорові нігті, які не ламаються? Те, що потрапляє на вашу тарілку цієї осені, може істотно вплинути на їхній стан. Овочі цієї пори року допоможуть вашим нігтям регенеруватися та стати більш стійкими до пошкоджень, передають Патріоти...