Підкреслюють зморшки та візуально старять! Названо чотири найгірші зачіски для жінок старше 45 років

Вдала зачіска здатна творити дива - візуально омолодити та освіжити обличчя. Невдала ж підкреслить зморшки і візуально зістарить. Є чотири зачіски, яких краще уникати жінкам після 45 років, передають Патріоти України.

Є багато стрижок, які однаково ефектно виглядають як на юних, так і на зрілих жінках. На жаль, знайти універсальний варіант не так просто, проте антиприклади відомі багатьом. Стилісти закликають жінок старше 45 років відмовитися від чотирьох варіантів зачісок.

Занадто довге волосся

Є багато жінок, яким довге волосся личить навіть у літньому віці. Однак локони довжиною до талії частіше виглядають недоречно. Якщо немає бажання перетворитися на літню русалку, краще зробити стильну стрижку та залишити довжину волосся максимум до лопаток.

Чорне волосся

Синьо-чорне волосся мало кому личить навіть у юності, а от старших жінок воно, як правило, старить. При цьому на темному тлі максимально видно сивину. Леді, яким до лиця глибокі насичені тони, краще вибирати відтінки коричневого, а не чорний, який підкреслить зморшки, кола під очима та будь-які інші вади на обличчі.

Сиве волосся

Як би б'юті-експерти не хвалили тренд на попелястий відтінок, все ж таки він – прерогатива молодих. Сивина – натуральна або фарбована – візуально додає вік. Такий колір моментально "зістарить" жінку, тому що не асоціюється з молодістю та свіжістю. Краще вчасно зафарбовувати коріння, що побіліло, обравши оптимальний відтінок до обличчя.

Бабетта

Ретро-зачіски не в змозі омолодити – це факт. Вони оригінально виглядають хіба що на дівчатах, які відвідують тематичні вечірки. Однак такі складні укладання обтяжують образ і точно не прикрасять свою володарку. Тому моду 70-х краще залишити в минулому і зробити вибір на користь більш легких та молодіжних варіантів.

Родина оцінить! Як смачно та небанально приготувати макарони з м’ясом

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:12

Існують сотні способів приготування макаронів, які цінуються не лише в Італії. Адже макарони з м’ясом – простий, але ситний варіант для вечері чи обіду. Якщо звичне блюдо набридло, саме час приготувати його небанально. 1. Для початку макарони обсмажуют...

Діти точно оцінять! Шоколадні млинці, що вийдуть із першого разу

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:12

Тонесенькі шоколадні млинці ніколи не прилипнуть до сковорідки і не будуть рватися під час приготування, якщо додати два важливі інгредієнти. Які саме - читайте далі. Для приготування млинців візьміть 2 яйця, додайте 2 ст.л. какао та 1 ст.л. цукру. До ...