
Багато людей люблять пити каву одразу після пробудження. Хоча це може здаватися нормальним, вживання кави натщесерце може мати побічні ефекти: вона кисла, може підвищувати кортизол - гормон стресу, і впливати на рівень цукру в крові, передають Патріоти України.
Найпростіший спосіб зменшити негативний вплив — поїсти перед кавою. Якщо ж ви не любите снідати, експерти радять додавати до кави гідролізовані колагенові пептиди без цукру. Вони забезпечують амінокислоти вже з першої чашки, підтримують шкіру та травлення, а також пом’якшують стрибки рівня цукру і гормональні ефекти кофеїну. Висновок: якщо п’єте каву натщесерце, поєднуйте її з колагеном — це простий спосіб зробити ранковий напій безпечнішим і кориснішим для організму.
Часом ми відчуваємо втому навіть після повноцінного відпочинку. Причина може бути у звичках, які щодня "висмоктують2 вашу енергію. Експерти радять звернути увагу на такі моменти, передають Патріоти України. Нескінченне прокручування стрічки та порівнян...
Сир вважається одним із найпопулярніших продуктів у щоденному раціоні, однак не кожен із них справді натуральний. У гонитві за низькою ціною або тривалим терміном зберігання виробники часто додають замінники, що роблять продукт штучним за складом і сма...