Багато людей люблять пити каву одразу після пробудження. Хоча це може здаватися нормальним, вживання кави натщесерце може мати побічні ефекти: вона кисла, може підвищувати кортизол - гормон стресу, і впливати на рівень цукру в крові, передають Патріоти України.
Найпростіший спосіб зменшити негативний вплив — поїсти перед кавою. Якщо ж ви не любите снідати, експерти радять додавати до кави гідролізовані колагенові пептиди без цукру. Вони забезпечують амінокислоти вже з першої чашки, підтримують шкіру та травлення, а також пом’якшують стрибки рівня цукру і гормональні ефекти кофеїну. Висновок: якщо п’єте каву натщесерце, поєднуйте її з колагеном — це простий спосіб зробити ранковий напій безпечнішим і кориснішим для організму.
Японці століттями вражають світ своїм довголіттям і стрункістю. Ключ до їхнього здоров’я криється у традиційному підході до харчування та способу життя. Основою є окінавська дієта та філософія Сьоку-іку - принципи усвідомленого харчування, що підтримую...
Серцевий напад - серйозний стан, що загрожує життю, але організм дає сигнали ще до його настання. На жаль, їх часто ігнорують. Кардіолог Кріс Келлі з UNC Health Care (США) пояснює, на що варто звернути увагу, щоб запобігти трагедії, передають Патріоти ...