Багато людей люблять пити каву одразу після пробудження. Хоча це може здаватися нормальним, вживання кави натщесерце може мати побічні ефекти: вона кисла, може підвищувати кортизол - гормон стресу, і впливати на рівень цукру в крові, передають Патріоти України.
Найпростіший спосіб зменшити негативний вплив — поїсти перед кавою. Якщо ж ви не любите снідати, експерти радять додавати до кави гідролізовані колагенові пептиди без цукру. Вони забезпечують амінокислоти вже з першої чашки, підтримують шкіру та травлення, а також пом’якшують стрибки рівня цукру і гормональні ефекти кофеїну. Висновок: якщо п’єте каву натщесерце, поєднуйте її з колагеном — це простий спосіб зробити ранковий напій безпечнішим і кориснішим для організму.
Цей тест допоможе відволіктися від буденності та зазирнути у власний внутрішній світ. Оберіть один з весняних кольорів на зображенні - і ви дізнаєтесь, що він говорить про вашу особистість, сильні сторони та прагнення, передають Патріоти України. Цей п...
Щоб зробити гречку смачнішою, кулінари радять експериментувати зі спеціями, а також олією та в'яленими томатами. Ще потрібно бути обережними з сіллю, вона може як розкрити смак каші, так і зіпсувати її, передають Патріоти України.Редакція FoodOboz діли...