Пропонуємо запекти в духовці м'ясо по-грузинськи, яке за смаком дуже схоже на шашлик, передають Патріоти України.
Завдяки маринаду з соком лимона, страва виходить м'якою і соковитою. Свіжі трави і спеції наділяють її апетитним ароматом, а мед — приємною солодкою ноткою.
Рекомендуємо використовувати в якості прянощів хмелі-сунелі, але ви можете вибрати будь-які інші спеції на свій смак.
Інгредієнти:
Приготування:
Смачне, ніжне і дуже ароматне м'ясо по-грузинськи готове! Більш докладний процес приготування дивіться на відео.
Смачного!
Незмінним атрибутом великодніх свят поряд із паскою є яйце. Святково розфарбовані писанки, крашанки та крапанки прикрашають великодній стіл і вважаються символом перемоги життя над смертю. При цьому в їжу вживають не всі види яєць, передають Патріоти У...
Кожна людина має свою долю. Звісно, ми самі вирішуємо пов'язувати нам життя з однією чи іншою професією, одружуватись з цією людиною чи іншою, ризикувати та витрачати гроші на інвестиції чи економити та їздити на відпочинок, передають Патріоти України....