
Пропонуємо запекти в духовці м'ясо по-грузинськи, яке за смаком дуже схоже на шашлик, передають Патріоти України.
Завдяки маринаду з соком лимона, страва виходить м'якою і соковитою. Свіжі трави і спеції наділяють її апетитним ароматом, а мед — приємною солодкою ноткою.
Рекомендуємо використовувати в якості прянощів хмелі-сунелі, але ви можете вибрати будь-які інші спеції на свій смак.
Інгредієнти:
Приготування:
Смачне, ніжне і дуже ароматне м'ясо по-грузинськи готове! Більш докладний процес приготування дивіться на відео.
Смачного!
Молоко - один із найшвидкопсувніших продуктів, тому його обов’язково потрібно зберігати в холодильнику. Проте більшість людей роблять помилку, залишаючи його на дверцятах холодильника, де температура найвища. Це призводить до того, що молоко швидше псу...
Червоне м'ясо традиційно вважають лідером за вмістом заліза. Втім, якщо ви його не любите чи дотримуєтеся рослинної дієти, то є інші продукти, які можуть цілком допомогти задовольнити потребу в цьому мікроелементі. Лікарка-дієтологиня Джилліан Кубала р...