Пропонуємо запекти в духовці м'ясо по-грузинськи, яке за смаком дуже схоже на шашлик, передають Патріоти України.
Завдяки маринаду з соком лимона, страва виходить м'якою і соковитою. Свіжі трави і спеції наділяють її апетитним ароматом, а мед — приємною солодкою ноткою.
Рекомендуємо використовувати в якості прянощів хмелі-сунелі, але ви можете вибрати будь-які інші спеції на свій смак.
Інгредієнти:
Приготування:
Смачне, ніжне і дуже ароматне м'ясо по-грузинськи готове! Більш докладний процес приготування дивіться на відео.
Смачного!
Вапняний наліт, як правило, з’являється на душових лійках через деякий час після початку їх використання. Чим довше він накопичується, тим його стає все важче видалити, передають Патріоти України. Через цю поширену проблему сантехніка у ванній кімнаті ...
Весна — це час пробудження садових рослин, і яблуні не є винятком. З приходом першого тепла дерева активізують свої процеси росту, а садівники починають працювати над підготовкою яблунь до нового сезону, передають Патріоти України. Одним із найважливіш...