Пілот назвав найкраще місце в літаку для тих, хто боїться літати

Якщо автобусом чи поїздом до бажаного місця відпочинку дістатися аж ніяк не вийде...

Пілот приватної авіакомпанії Джонні Ноулсон назвав найкраще місце в літаку для пасажирів, які бояться літати й переживають через турбулентність. Про це повідомляє видання Daily Express, передають Патріоти України.

Так, за словами пілота, місця, де найменше трясе, розташовані на рівні крила авіалайнера. "Перебуваючи ближче до центру літака, ви будете відчувати його плавний рух, навіть якщо в цей момент на нього будуть впливати підйомна сила, крутний момент, вітер, гравітація, опір та багато іншого", – запевнив Ноулсон.

Раніше інший співробітник авіаційної галузі зазначав, що найменше турбулентність відчувається, коли пасажир вибирає крісло в передній частині літака. Тому, за його словами, ці місця ідеальні для нервових пасажирів.

Точність здивує! Що про людину може сказати її підпис

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:08

Існує наука графологія, яка вивчає зв'язок між почерком людини і її особистісними якостями. Вчені визначили, що підпис може розповісти про особливості характеру і якості свого автора, передають Патріоти України. Розмір підпису:. Тип підпису:. Натиск:....

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...