
Масло кімнатної температури, змішайте зі сметаною і борошном, додайте розпушувач. Можливо борошна знадобиться більше або менше. Дивіться, щоб тісто вийшло м’яким і не липло до рук.
На півгодини поставте тісто в холодильник.
Потім розкачуємо не дуже тонке тісто, формочками видавлюємо, опускаємо в цукор і складаємо на деко, застелене пергаментним папером.
Запікати, поки не зарум’яниться при температурі 180-200 ° С.
Якщо ви не хочете з цукром, можете вмочати в кунжут, мак, насіння, а можна все разом. Смачного!
Слова формують враження про нас і визначають, чи сприйматимуть нас як впевнених, зрілих і розумних людей. Є кілька фраз, які непомітно руйнують авторитет, навіть якщо ви вимовляєте їх без злого умислу, передають Патріоти України. Ось 5 висловів, які ро...
Ізюм вважають одним із найкорисніших сухофруктів - він зміцнює серце, покращує роботу мозку, допомагає боротися з втомою та безсонням. Але, попри велику користь, є випадки, коли ізюм може нашкодити здоров’ю, передають Патріоти України. Ізюм містить баг...