
Масло кімнатної температури, змішайте зі сметаною і борошном, додайте розпушувач. Можливо борошна знадобиться більше або менше. Дивіться, щоб тісто вийшло м’яким і не липло до рук.
На півгодини поставте тісто в холодильник.
Потім розкачуємо не дуже тонке тісто, формочками видавлюємо, опускаємо в цукор і складаємо на деко, застелене пергаментним папером.
Запікати, поки не зарум’яниться при температурі 180-200 ° С.
Якщо ви не хочете з цукром, можете вмочати в кунжут, мак, насіння, а можна все разом. Смачного!
Кожна особистість, якою би вона не була, має певні вади чи слабкості, про які не хоче зізнаватися навіть сама собі. Ці недоліки можуть ускладнювати стосунки, перешкоджати особистісному зростанню або заважати досягненню поставлених цілей, передають Патр...
Є вагомі докази того, що вживання гострої їжі дійсно може допомогти підтримувати здорову вагу. Однак одного лише вживання великої кількості гострого перцю буде недостатньо. Про це йдеться у новому дослідженні, пише Popular Science, передають Патріоти У...