Пісочне печиво з 4-х інгредієнтів. Рецепт, який варто спробувати!

Інгредієнти:

  • Масло – 250 г
  • Сметана – 300 г
  • Борошно пшеничне – 3 скл.
  • Розпушувач тіста – 0.5 пакетика

Рецепт приготування:

Масло кімнатної температури, змішайте зі сметаною і борошном, додайте розпушувач. Можливо борошна знадобиться більше або менше. Дивіться, щоб тісто вийшло м’яким і не липло до рук.

На півгодини поставте тісто в холодильник.

Потім розкачуємо не дуже тонке тісто, формочками видавлюємо, опускаємо в цукор і складаємо на деко, застелене пергаментним папером.

Запікати, поки не зарум’яниться при температурі 180-200 ° С.

Якщо ви не хочете з цукром, можете вмочати в кунжут, мак, насіння, а можна все разом. Смачного!

Народні прикмети на 26 листопада: Що робили здавна українці у Юр'єв день (Юрія Зимового), традиції та заборони

вівторок, 26 листопад 2024, 7:05

Православна церква України 26 листопада за новим стилем вшановує пам'ять Георгія Побідоносця. Свято 26 листопада присвячене освяченню Георгіївської церкви у Києві, збудованій Ярославом Мудрим. Храм був зруйнований у 1930-ті роки. Однак традиція святкув...

А ви це знали? Чи правда, що продукти не можна заморожувати повторно

вівторок, 26 листопад 2024, 6:08

Німці дуже ретельно ставляться до свіжості продуктів. Вони свято вірять у те, що одного разу заморожений продукт після розморожування не можна заморожувати знову. І все тому, що в ньому можуть виникнути шкідливі бактерії. Але це не зовсім так – за певн...