
Масло кімнатної температури, змішайте зі сметаною і борошном, додайте розпушувач. Можливо борошна знадобиться більше або менше. Дивіться, щоб тісто вийшло м’яким і не липло до рук.
На півгодини поставте тісто в холодильник.
Потім розкачуємо не дуже тонке тісто, формочками видавлюємо, опускаємо в цукор і складаємо на деко, застелене пергаментним папером.
Запікати, поки не зарум’яниться при температурі 180-200 ° С.
Якщо ви не хочете з цукром, можете вмочати в кунжут, мак, насіння, а можна все разом. Смачного!
Лавровий лист - корисна спеція, яку можна легко знайти на кухні у кожної господині. Але, на відміну від інших, лаврушку можна використовувати не тільки для приготування їжі, але й для багатьох корисних речей. Про це пише 24 канал з посиланням на Apartm...
Такий овоч, як сира картопля, яка є майже на кожній кухні і часто знаходиться в межах досяжності собаки, може бути токсичним для домашніх тварин, передають Патріоти України. За словами ветеринарної медсестри Лії Каллаган з Butternut Box, сира, зелена а...