
Дуже багато хто пам’ятає це печиво зі свого дитинства. На жаль, рецепт не у всіх сім’ях зберігся до наших днів, передають Патріоти України
Для приготування потрібні такі інгредієнти:
- масло вершкове, 130 г;
- цукор, половина склянки;
- майонез, 3 ст.л;
- жовток, 1 шт;
- борошно, близько 320 г;
- сіль дрібка;
- ванілін за смаком;
- розпушувач або сода, 1\2 ч.л.
Процес приготування печива
- Розм’якшене вершкове масло змішуємо з цукром, сіллю і ваніліном. Перемішуємо.
- Додаємо жовток і майонез, вимішуємо до однорідності.
- Всипаємо просіяне борошно частинами, розпушувач або соду (погашену оцтом або лимонним соком).
- Вимішуємо тісто – маса повинна бути м’якою і не липкою.
- Накриваємо тісто і відправляємо в холодильник на 20 хвилин.
- Стіл присипаємо борошном, тісто ділимо на 2 частини і скачуємо кожну в ковбаску.
- Ріжемо ковбаски на порційні шматочки і викладаємо їх на деко, застелене пергаментом.
- Випікаємо при 180 градусах близько 15 хвилин до золотистого кольору. Але дивіться по своїй духовці.

Остигле печиво посипаємо цукровою пудрою. У тісто ви можете додати цедру лимона або подрібнені горіхи, тоді печиво виходить з різними смаками і ароматами.
Напередодні Нового року багато українців намагаються робити генеральне прибирання в домі, аби почати новий період свого життя з щастя, удачі та багатства. Адже кожен знає, що чистота - запорука успіху, передають Патріоти України. Однак, у погоні за ним...
В Україну повернулися часи, коли важливо економити кожен ват електроенергії. А це означає, що варто почати вимикати з розетки деякі прилади навіть тоді, коли ви їх не використовуєте, передають Патріоти України. Ці гаджети сконструйовані так, що вони сп...