
Дуже багато хто пам’ятає це печиво зі свого дитинства. На жаль, рецепт не у всіх сім’ях зберігся до наших днів, передають Патріоти України
Для приготування потрібні такі інгредієнти:
- масло вершкове, 130 г;
- цукор, половина склянки;
- майонез, 3 ст.л;
- жовток, 1 шт;
- борошно, близько 320 г;
- сіль дрібка;
- ванілін за смаком;
- розпушувач або сода, 1\2 ч.л.
Процес приготування печива
- Розм’якшене вершкове масло змішуємо з цукром, сіллю і ваніліном. Перемішуємо.
- Додаємо жовток і майонез, вимішуємо до однорідності.
- Всипаємо просіяне борошно частинами, розпушувач або соду (погашену оцтом або лимонним соком).
- Вимішуємо тісто – маса повинна бути м’якою і не липкою.
- Накриваємо тісто і відправляємо в холодильник на 20 хвилин.
- Стіл присипаємо борошном, тісто ділимо на 2 частини і скачуємо кожну в ковбаску.
- Ріжемо ковбаски на порційні шматочки і викладаємо їх на деко, застелене пергаментом.
- Випікаємо при 180 градусах близько 15 хвилин до золотистого кольору. Але дивіться по своїй духовці.

Остигле печиво посипаємо цукровою пудрою. У тісто ви можете додати цедру лимона або подрібнені горіхи, тоді печиво виходить з різними смаками і ароматами.
Ви обожнюєте каву та випиваете по чотири, п’ять або навіть більше чашок цього напою на день? Певно вас хвилює питання "А чи не забагато кави я споживаю? Чи не позначиться це на моєму здоров’ї?" Дослідження показують, що люди, які п’ють каву, живуть дов...
Успіх наших справ і відносин безпосередньо пов’язаний з нашим емоційним станом. Тому корисно час від часу визначати свій домінуючий настрій, передають Патріоти України. Виберіть один образ, який ви бачите на ілюстрації та прочитайте його значення. Ви ш...