Піца без тіста на основі з курячого філе. Дуже смачна і корисна альтернатива піци на дріжджовому тісті, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Основа для піци
Начинка
Приготування
1. Перемолоти на м'ясорубці куряче філе разом з батоном. Додати сіль за смаком, можна додати інші спеції, але можна робити основу нейтральною. Фарш відбити 15-20 разів.
2. Цибулю нарізати кубиками, скибочками шампіньйони, помідори кружечками. Сир натерти на грубій тертці. Томатний соус змішати з 1 подрібненим зубчиком часнику. Курячий фарш розподілити по листу у формі кола.
3. Змастити основу томатним соусом, викласти цибулю, половину сиру, печериці, помідори. При необхідності посолити за смаком. Посипати сиром.
4. Запікати в духовці, прогрітій до 250 градусів 10-15 хвилин.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...