Піца без тіста за 5 хвилин - оригінальна і дуже смачна вечеря

Піца без тіста на основі з курячого філе. Дуже смачна і корисна альтернатива піци на дріжджовому тісті, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Основа для піци

  • Куряче філе — 300-350 гр (1 шт.)
  • Батон — 50 гр (2 скибочки замочити в 3 ст. л. води)
  • Сіль — за смаком (я додавала 0,5 ч. л. без гірки)

Начинка

  • Цибуля — 100 гр
  • Томатний соус — 2-3 ст. л.
  • Часник — 1 зубчик
  • Печериці — 5-6 шт. (близько 100 гр)
  • Сир — 100 гр
  • Помідор — 0,5 шт. або 3 черрі (можна не додавати)
  • Сіль — за смаком

Приготування

1. Перемолоти на м'ясорубці куряче філе разом з батоном. Додати сіль за смаком, можна додати інші спеції, але можна робити основу нейтральною. Фарш відбити 15-20 разів.

2. Цибулю нарізати кубиками, скибочками шампіньйони, помідори кружечками. Сир натерти на грубій тертці. Томатний соус змішати з 1 подрібненим зубчиком часнику. Курячий фарш розподілити по листу у формі кола.

3. Змастити основу томатним соусом, викласти цибулю, половину сиру, печериці, помідори. При необхідності посолити за смаком. Посипати сиром.

4. Запікати в духовці, прогрітій до 250 градусів 10-15 хвилин.

Джерело: Ukr.Media

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...

А ви це знали? Чи потрібно знімати пінку з м'яса під час варіння

четвер, 21 листопад 2024, 16:56

Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...