Піца на лаваші в мікрохвильовці - простий рецепт ситної страви з м'ясною начинкою

Якщо захотілося домашньої піци, а крутитися біля духовки немає сил, тоді можна спростити собі задачу і приготувати піцу в мікрохвильовці. Повірте, така піца буде ще смачніше, ніж з печі. Все що потрібно, це купити круглий лаваш, підготувати м'ясну начинку і порізати овочі, передають Патріоти України.

Піца на лаваші в мікрохвильовці

Інгредієнти:

  • 1 лист лаваша;
  • 100 грамів смаженого м'яса або сосиски;
  • 1 помідор;
  • 50 грамів твердого сиру;
  • кетчуп;
  • майонез.

Спосіб приготування:

Покладіть лаваш на скляну основу мікрохвильовки і змастіть його кетчупом та майонезом. Викладіть зверху начинку з м'яса, ковбаси або сосисок. Додайте нарізані кільцями помідори і тертий сир. Запікайте піцу в мікрохвильовці протягом 2,5 хвилин на максимальній потужності. Страва готова!

З начинкою ви можете експериментувати на свій смак. В піцу з лавашем можна додати шинку, кільця цибулі, шматочки солодкого перцю, оливки, і все що вам до смаку. Влітку таку піцу можна взяти з собою на пікнік, або приготувати на вечерю, якщо після роботи немає часу стояти на кухні.

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...