 Приготувати домашню піцу можна буквально за 10 хвилин. На листковому тісті цей знаменитий пиріг італійської кухні виходить дивно смачним, передають Патріоти України.
Приготувати домашню піцу можна буквально за 10 хвилин. На листковому тісті цей знаменитий пиріг італійської кухні виходить дивно смачним, передають Патріоти України.
Спосіб приготування:
Листкове тісто розморозьте, потім розкачайте в тонкий коржик. Укладіть на змащене оливковою олією деко.
Томатну пасту розведіть водою до густоти сметани, додайте сіль і улюблені спеції за смаком. Змастіть отриманим соусом основу для піци.
 Сир моцарелу наріжте тонкими пластинками і розкладіть по тісту. Потім розподіліть нарізану соломкою ковбасу або інші м'ясні вироби. Посипте м'ясний шар дрібно нарізаною зеленою цибулею, розкладіть цілі оливки. Зверху присипте тертим твердим сиром. Збризніть оливковою олією.
Сир моцарелу наріжте тонкими пластинками і розкладіть по тісту. Потім розподіліть нарізану соломкою ковбасу або інші м'ясні вироби. Посипте м'ясний шар дрібно нарізаною зеленою цибулею, розкладіть цілі оливки. Зверху присипте тертим твердим сиром. Збризніть оливковою олією.
Запікайте домашню піцу на листковому тісті в розігрітій духовці (потрібну температуру і час приготування дивіться на упаковці від тіста). Готову піцу посипте подрібненою свіжою зеленню, розріжте на порційні шматочки і подавайте до столу. Приємного апетиту!
Православне свято 1 листопада за новим церковним календарем (14 листопада за старим) - день пам'яті святих Косми і Даміана Асійських, які знали медицину, володіли даром чудотворення і могли вилікувати від найважчої хвороби. За старим стилем - день пам'...
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...