Приготувати домашню піцу можна буквально за 10 хвилин. На листковому тісті цей знаменитий пиріг італійської кухні виходить дивно смачним, передають Патріоти України.
Спосіб приготування:
Листкове тісто розморозьте, потім розкачайте в тонкий коржик. Укладіть на змащене оливковою олією деко.
Томатну пасту розведіть водою до густоти сметани, додайте сіль і улюблені спеції за смаком. Змастіть отриманим соусом основу для піци.
Сир моцарелу наріжте тонкими пластинками і розкладіть по тісту. Потім розподіліть нарізану соломкою ковбасу або інші м'ясні вироби. Посипте м'ясний шар дрібно нарізаною зеленою цибулею, розкладіть цілі оливки. Зверху присипте тертим твердим сиром. Збризніть оливковою олією.
Запікайте домашню піцу на листковому тісті в розігрітій духовці (потрібну температуру і час приготування дивіться на упаковці від тіста). Готову піцу посипте подрібненою свіжою зеленню, розріжте на порційні шматочки і подавайте до столу. Приємного апетиту!
Швейцарські науковці з Женевського університету встановили: навіть у соціально активних людей самотність у поєднанні з погіршенням слуху значно пришвидшує когнітивний занепад, передають Патріоти України. У новому дослідженні, опублікованому в журналі C...
Натуральний догляд за шкірою переживає справжнє відродження. Все більше жінок відмовляються від дорогих салонних процедур на користь простих домашніх засобів. І не дарма: правильно підібрані рецепти можуть творити дива - особливо коли вашій шкірі термі...