Якщо ви любите піцу так само, як італійці, то ви обов'язково повинні спробувати приготувати тісто для неї на кефірі. Пікантності готовому блюду додасть смачна начинка, передають Патріоти України.
Для тіста:
Для начинки:
Спосіб приготування:
Всі інгредієнти для тіста, крім соди, змішайте в глибокій мисці. Вимішуйте, поки не вийде однорідна маса, потім всипте соду і замісіть тісто. За консистенцією тісто має нагадувати густу сметану. Форму для випічки застеліть фольгою, вилийте тісто і рівномірно розподіліть по всьому листу.
Запікайте основу для піци в духовці 10 хвилин при 200 градусах. В цей час можна приготувати начинку. Яйця зваріть круто, очистіть від шкаралупи і наріжте кубиками. Помідори і шинку наріжте тонкими пластинками. Цибулю – тонкими півкільцями. Сир натріть на дрібній тертці.
Вийміть деко з духовки, змастіть його кетчупом. Викладіть помідори, полийте майонезом, посипте подрібненою цибулею і ще раз змастіть кетчупом.
Далі покладіть шинку, потім яйця. Трохи полийте майонезом і кетчупом. Посипте половиною тертого сиру. Знову поставте форму в духовку, запікайте 30 – 40 хвилин при температурі 180 градусів. За 10 хвилин до готовності посипте піцу сиром, що залишився. Готуйте до розплавлення сиру. Приємного апетиту!
Влітку спека є не лише приємним атрибутом відпочинку, а й викликом для власників автомобілів. Одна з ключових проблем, про яку часто забувають, це те, що паливо під впливом високих температур змінює свій об’єм. Сучасні водії часто прагнуть заправити ба...
Ось кілька простих і водночас ефективних способів захиститися від укусів комарів в домашніх та природних умовах, передають Патріоти України.