 Якщо ви любите піцу так само, як італійці, то ви обов'язково повинні спробувати приготувати тісто для неї на кефірі. Пікантності готовому блюду додасть смачна начинка,  передають Патріоти України.
Якщо ви любите піцу так само, як італійці, то ви обов'язково повинні спробувати приготувати тісто для неї на кефірі. Пікантності готовому блюду додасть смачна начинка,  передають Патріоти України.
Для тіста:
Для начинки:
Спосіб приготування:
Всі інгредієнти для тіста, крім соди, змішайте в глибокій мисці. Вимішуйте, поки не вийде однорідна маса, потім всипте соду і замісіть тісто. За консистенцією тісто має нагадувати густу сметану. Форму для випічки застеліть фольгою, вилийте тісто і рівномірно розподіліть по всьому листу.
Запікайте основу для піци в духовці 10 хвилин при 200 градусах. В цей час можна приготувати начинку. Яйця зваріть круто, очистіть від шкаралупи і наріжте кубиками. Помідори і шинку наріжте тонкими пластинками. Цибулю – тонкими півкільцями. Сир натріть на дрібній тертці.
Вийміть деко з духовки, змастіть його кетчупом. Викладіть помідори, полийте майонезом, посипте подрібненою цибулею і ще раз змастіть кетчупом.
Далі покладіть шинку, потім яйця. Трохи полийте майонезом і кетчупом. Посипте половиною тертого сиру. Знову поставте форму в духовку, запікайте 30 – 40 хвилин при температурі 180 градусів. За 10 хвилин до готовності посипте піцу сиром, що залишився. Готуйте до розплавлення сиру. Приємного апетиту!
Православне свято 1 листопада за новим церковним календарем (14 листопада за старим) - день пам'яті святих Косми і Даміана Асійських, які знали медицину, володіли даром чудотворення і могли вилікувати від найважчої хвороби. За старим стилем - день пам'...
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...