Цей рецепт прийде до смаку багатьом батькам, які не можуть переконати своїх дітей їсти такий корисний продукт як сир. Сьогодні ми поділимося з тобою секретом приготування піци по-селянськи, передають Патріоти України.
Маленькі бешкетники будуть в захваті від таких ласощів, а дорослі у нестямі від радості, адже її основний інгредієнт - сир!
Як приготувати смачну піцу
Сільська піца з куркою рецепт
ІНГРЕДІЄНТИ
250 мл молока
100 г води
2 ст. л. цукру
10 г сухих дріжджів
125 г розтопленого вершкового масла
350-400 г борошна
1/2 ч. л. солі
250 г сиру
100 г зелені (цибуля, кріп)
100 г твердого сиру
250 г вареного курячого філе
1 ст. л. манки
1/4 ч. л. меленого перцю
Приготування
Починай готувати піцу з замісу тіста. Для цього змішай в невеликій мисці 1/2 склянки теплої води, 1 ст. л. борошна, 1 ст. л. цукру і дріжджі. Потім залиш суміш на 5-10 хвилин, щоб піднялася опара.
У глибоку миску просій борошно, потім додай тепле молоко, розтоплене вершкове масло, опару, цукор і сіль.
Постав тісто в тепле місце на 1-1,5 години до збільшення його обсягу в 2 рази.
Після цього необхідно обмяти тісто і залишити для підйому на 30-40 хвилин.
Розділи готове тісто на 2 частини і розкачай кожну в круг товщиною 1 см.
Застели деко пергаментом і виклади на нього тісто.
Тепер берися до приготування начинки. Дрібно поріж зелень і змішай її з сиром, потім додай трохи солі і перцю за смаком.
Натри сир на крупній тертці і дрібно поріж куряче філе.
Посип коло з тіста манкою, це необхідно для того, щоб тісто не розмокнуло.
Розподіливши сир по поверхні тіста, потім філе і твердий сир.
Випікати піцу 20-25 хвилин при температурі 200 ° С до рум'яної скоринки.
Неможливо втриматися від приготування такої смакоти! Приємного апетиту тобі і твоїм рідним ...
Яким рецептом піци ти можеш поділитися з нами?
Правильна їжа може стати потужною зброєю проти апатії. Продукти, багаті на вітаміни, антиоксиданти та корисні жири, допомагають підтримати енергію, покращити настрій та зміцнити імунітет, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Що таке апатія. ...
Раніше наші пращури дуже ретельно готувались до настання зими. Лише зробивши заготовки багатьох продуктів, можна було пережити цей період без голоду. Ми і досі займаємось заготівлею продуктів, готуючи різноманітну консервацію та заморозки, але раніше ц...