До чого тільки не йде картопляне пюре як гарнір. Не знайдеться такої господині, яка жодного разу не готувала страву з картоплі, передають Патріоти України.
Картопляне пюре багате на крохмаль, білок, клітковину, вітаміни А, Е, С, В1, В2, РР, мінеральні речовини.
Картопляне пюре – одна з страв дієтичного харчування. Воно допомагає усунути біль, має обволікаючі властивості.
Регулярне вживання картопляного пюре сприятливо відбивається на функції головного мозку. «Пюрешка» – корисна овочева страва для малюків.
Як смачно приготувати картопляне пюре
Для приготування страви знадобиться картопля, молоко, вершкове масло, сіль, перець.
Можна додати у пюре спеції, м’ясні продукти для посилення смаку.
Щоб надати пюре ніжності та легкості, не потрібно багато часу.
Відділіть один білок, та збивайте його до утворення густої піни. Як картопля звариться, злийте воду. У каструлю з картоплею додайте шматочок вершкового масла і томіть картоплю під кришкою 2-3 хвилини.
Потім додайте білок, трохи теплого молока і попрацюйте товкачкою, добиваючись однорідності.
Перед тим, як почати пророщувати насіння, важливо переконатися, що воно придатне для посадки та має високу схожість. Якісне насіння — це запорука багатого урожаю, і кожен досвідчений городник знає, що правильний вибір насіннєвого матеріалу значно вплив...
Досвідчені господині знають, що іноді під час прання варто додавати до білизни оцет, сіль чи інші компоненти, передають Патріоти України. В той же час не кожній господині відомо, що вчені з Good Housekeeping Institute радять додавати до прання таку нез...