До чого тільки не йде картопляне пюре як гарнір. Не знайдеться такої господині, яка жодного разу не готувала страву з картоплі, передають Патріоти України.
Картопляне пюре багате на крохмаль, білок, клітковину, вітаміни А, Е, С, В1, В2, РР, мінеральні речовини.
Картопляне пюре – одна з страв дієтичного харчування. Воно допомагає усунути біль, має обволікаючі властивості.
Регулярне вживання картопляного пюре сприятливо відбивається на функції головного мозку. «Пюрешка» – корисна овочева страва для малюків.
Як смачно приготувати картопляне пюре
Для приготування страви знадобиться картопля, молоко, вершкове масло, сіль, перець.
Можна додати у пюре спеції, м’ясні продукти для посилення смаку.
Щоб надати пюре ніжності та легкості, не потрібно багато часу.
Відділіть один білок, та збивайте його до утворення густої піни. Як картопля звариться, злийте воду. У каструлю з картоплею додайте шматочок вершкового масла і томіть картоплю під кришкою 2-3 хвилини.
Потім додайте білок, трохи теплого молока і попрацюйте товкачкою, добиваючись однорідності.
Щоб не відчувати сильну втому та занепад сил у тілі після обіду, допоможуть корисні перекуси. Експерт назвала продукти, які варто їсти о 13:00 для кращого самопочуття, передають Патріоти України з посиланням на сайт The Mirror. Важливо їсти збалансова...
Багаторазові пляшки для води, які не очищують регулярно, можуть містити значно більше бактерій, ніж туалетне сидіння. Про це у своєму TikTok-блозі розповів американський анестезіолог Міро Фігура, передають Патріоти України. За словами доктора, незалеж...