До чого тільки не йде картопляне пюре як гарнір. Не знайдеться такої господині, яка жодного разу не готувала страву з картоплі, передають Патріоти України.
Картопляне пюре багате на крохмаль, білок, клітковину, вітаміни А, Е, С, В1, В2, РР, мінеральні речовини.
Картопляне пюре – одна з страв дієтичного харчування. Воно допомагає усунути біль, має обволікаючі властивості.
Регулярне вживання картопляного пюре сприятливо відбивається на функції головного мозку. «Пюрешка» – корисна овочева страва для малюків.
Як смачно приготувати картопляне пюре
Для приготування страви знадобиться картопля, молоко, вершкове масло, сіль, перець.
Можна додати у пюре спеції, м’ясні продукти для посилення смаку.
Щоб надати пюре ніжності та легкості, не потрібно багато часу.
Відділіть один білок, та збивайте його до утворення густої піни. Як картопля звариться, злийте воду. У каструлю з картоплею додайте шматочок вершкового масла і томіть картоплю під кришкою 2-3 хвилини.
Потім додайте білок, трохи теплого молока і попрацюйте товкачкою, добиваючись однорідності.
З огляду на те, що справжнє весняне тепло та сонячна погода все ж повернулися, ми все частіше помічаємо і надокучливих комах, які прийшли разом з ними, – мух, передають Патріоти України. Але є хитрий трюк, щоб не дати мухам залітати у ваш дім, який нас...
Якщо ви полюбляєте печінку, приготуйте її за цим рецептом, має сподобатись всім домочадцям, передають Патріоти України. Продукти:. Покрокове приготування