До чого тільки не йде картопляне пюре як гарнір. Не знайдеться такої господині, яка жодного разу не готувала страву з картоплі, передають Патріоти України.
Картопляне пюре багате на крохмаль, білок, клітковину, вітаміни А, Е, С, В1, В2, РР, мінеральні речовини.
Картопляне пюре – одна з страв дієтичного харчування. Воно допомагає усунути біль, має обволікаючі властивості.
Регулярне вживання картопляного пюре сприятливо відбивається на функції головного мозку. «Пюрешка» – корисна овочева страва для малюків.
Як смачно приготувати картопляне пюре
Для приготування страви знадобиться картопля, молоко, вершкове масло, сіль, перець.
Можна додати у пюре спеції, м’ясні продукти для посилення смаку.
Щоб надати пюре ніжності та легкості, не потрібно багато часу.
Відділіть один білок, та збивайте його до утворення густої піни. Як картопля звариться, злийте воду. У каструлю з картоплею додайте шматочок вершкового масла і томіть картоплю під кришкою 2-3 хвилини.
Потім додайте білок, трохи теплого молока і попрацюйте товкачкою, добиваючись однорідності.
Деякі продукти з поганою репутацією насправді можуть мати дивовижні переваги для здоров'я серця і бути частиною корисної дієти, якщо вживати їх у помірних кількостях і готувати здоровими способами. Про це пише eatingwell.com, передають Патріоти Україн...
"Хочу нагадати Вам, дорогі друзі, про суперцінний напій -- ромашковий чай. Чашка теплого ромашкового чаю – це не просто ритуал перед сном. За цією простою традицією -- справжня наука, яка працює на користь нашого організму", - про це у Фейсбуці пише лі...