До чого тільки не йде картопляне пюре як гарнір. Не знайдеться такої господині, яка жодного разу не готувала страву з картоплі, передають Патріоти України.
Картопляне пюре багате на крохмаль, білок, клітковину, вітаміни А, Е, С, В1, В2, РР, мінеральні речовини.
Картопляне пюре – одна з страв дієтичного харчування. Воно допомагає усунути біль, має обволікаючі властивості.
Регулярне вживання картопляного пюре сприятливо відбивається на функції головного мозку. «Пюрешка» – корисна овочева страва для малюків.
Як смачно приготувати картопляне пюре
Для приготування страви знадобиться картопля, молоко, вершкове масло, сіль, перець.
Можна додати у пюре спеції, м’ясні продукти для посилення смаку.
Щоб надати пюре ніжності та легкості, не потрібно багато часу.
Відділіть один білок, та збивайте його до утворення густої піни. Як картопля звариться, злийте воду. У каструлю з картоплею додайте шматочок вершкового масла і томіть картоплю під кришкою 2-3 хвилини.
Потім додайте білок, трохи теплого молока і попрацюйте товкачкою, добиваючись однорідності.
У спекотні дні багато хто мріє про момент, коли опиниться вдома і зможе стати під струмені холодного душу. Однак вчені застерігають – такий спосіб освіжитись може бути не тільки шкідливим, але й становити неабияку небезпеку, передають Патріоти України....
Здоров’я – найцінніший ресурс, який потребує щоденної уваги. Харчування відіграє ключову роль у підтримці доброго самопочуття, профілактиці хвороб і навіть у боротьбі з серйозними захворюваннями. Видання зібрало список накорисніших продуктів, які зміцн...