Пюре стане вдвічі смачнішим за секунду! Ось який секретний інгредієнт треба додати

Здавалося б, що може бути простішим за приготування звичайного пюре? Однак трапляється, що страва виходить не дуже смачною, причому без видимих причин, передають Патріоти України.

То картопля "ніяка" на смак, то консистенція занадто водяниста… Щоб такого не траплялося, потрібно дотримуватися кількох простих правил приготування картопляного пюре, а ще можна скористатися секретними лайфхаками, які допоможуть значно покращити смак та аромат страви.

Про три хитрих трюки, якими має володіти кожна господиня, розповідає prostoway. Знаючи ці секрети, ваше картопляне пюре більше ніколи не буде "прісним", а щоразу тішитиме неперевершеним смаком.

Секрет №1. Не дрібніти

Ми звикли перед відварюванням картоплі її дрібно нарізати. І в цьому криється головна проблема — насправді треба обирати плоди середнього розміру і варити їх цілими, а потім просто потовкти. Так пюре буде набагато смачнішим і не буде "водянистим".

Секрет №2. Менше води

Не потрібно наливати повну каструлю води — вона має ледь покривати картоплю. Краще навіть на 1-2 см менше налити, аби весь смак залишався у картоплі, а не йшов у навар, який ми все одно потім зіллємо.

Секрет №3. Прянощі

Ваше пюре стане вдвічі смачнішим, якщо додати під час варіння лавровий листок, цибулину, кілька зубчиків часнику або гілочку кропу. Більш того, ці інгредієнти можна комбінувати, щоб смак був яскравим і насиченим.

Секрет досвідчених господинь! Навіщо обмазувати м’ясо медом перед запіканням

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:15

Перед викладанням сирого м’яса на сковороду або перед відправленням продукту в духовку кулінари зазвичай обробляють їжу. У більшості випадків мова йде про паніровку або маринування. Проте досвідчені господині знайшли ще один цікавий спосіб попередньої ...

Перевірте список! Люди з цими іменами проживуть довше своїх однолітків

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:53

Власники цих імен можуть дожити до ста років. За словами астрологів, їх носії часто входять до числа довгожителів, передають Патріоти України. Марк, Максим та Матвій — чоловіки з цими іменами народжуються під заступництвом Меркурія. Зірки обіцяють їм д...