Здавалося б, що може бути простішим за приготування звичайного пюре? Однак трапляється, що страва виходить не дуже смачною, причому без видимих причин, передають Патріоти України.
То картопля "ніяка" на смак, то консистенція занадто водяниста… Щоб такого не траплялося, потрібно дотримуватися кількох простих правил приготування картопляного пюре, а ще можна скористатися секретними лайфхаками, які допоможуть значно покращити смак та аромат страви.
Про три хитрих трюки, якими має володіти кожна господиня, розповідає prostoway. Знаючи ці секрети, ваше картопляне пюре більше ніколи не буде "прісним", а щоразу тішитиме неперевершеним смаком.
Ми звикли перед відварюванням картоплі її дрібно нарізати. І в цьому криється головна проблема — насправді треба обирати плоди середнього розміру і варити їх цілими, а потім просто потовкти. Так пюре буде набагато смачнішим і не буде "водянистим".
Не потрібно наливати повну каструлю води — вона має ледь покривати картоплю. Краще навіть на 1-2 см менше налити, аби весь смак залишався у картоплі, а не йшов у навар, який ми все одно потім зіллємо.
Ваше пюре стане вдвічі смачнішим, якщо додати під час варіння лавровий листок, цибулину, кілька зубчиків часнику або гілочку кропу. Більш того, ці інгредієнти можна комбінувати, щоб смак був яскравим і насиченим.
Вапняний наліт – це білі крейдяні мінеральні накопичення у вашому чайнику, які виникають тоді, коли воду нагрівають або залишають стояти, передають Патріоти України. З часом вапняний наліт у вашому чайнику може зменшити потік води, вплинути на ефективн...
Православна церква України 18 січня за новим стилем вшановує єпископа Афанасія Великого. За старим стилем 18 січня відзначають Водохресний святвечір - переддень Водохрещі. . У цей день колись чекали найлютіші морози року, які називають водохресними. ...