Здавалося б, що може бути простішим за приготування звичайного пюре? Однак трапляється, що страва виходить не дуже смачною, причому без видимих причин, передають Патріоти України.
То картопля "ніяка" на смак, то консистенція занадто водяниста… Щоб такого не траплялося, потрібно дотримуватися кількох простих правил приготування картопляного пюре, а ще можна скористатися секретними лайфхаками, які допоможуть значно покращити смак та аромат страви.
Про три хитрих трюки, якими має володіти кожна господиня, розповідає prostoway. Знаючи ці секрети, ваше картопляне пюре більше ніколи не буде "прісним", а щоразу тішитиме неперевершеним смаком.
Ми звикли перед відварюванням картоплі її дрібно нарізати. І в цьому криється головна проблема — насправді треба обирати плоди середнього розміру і варити їх цілими, а потім просто потовкти. Так пюре буде набагато смачнішим і не буде "водянистим".
Не потрібно наливати повну каструлю води — вона має ледь покривати картоплю. Краще навіть на 1-2 см менше налити, аби весь смак залишався у картоплі, а не йшов у навар, який ми все одно потім зіллємо.
Ваше пюре стане вдвічі смачнішим, якщо додати під час варіння лавровий листок, цибулину, кілька зубчиків часнику або гілочку кропу. Більш того, ці інгредієнти можна комбінувати, щоб смак був яскравим і насиченим.
Дуже часто буває так, що ніби-то на дачі чи в городі все зроблено правильно - і посаджено вчасно, в потрібні терміни, і насіння підготували як треба, з поливом все нормально, температура підходить, а результатів, а врожаїв не має, передають Патріоти Ук...
Почуття голоду - природний сигнал людині про потребу організму в їжі. Наше тіло завжди очікує на надходження енергії, яку ми отримуємо з продуктів харчування та яка необхідна для повноцінної роботи органів. Якщо наш раціон правильно збалансований та за...