Плями іржі в унітазі зникнуть всього за 15 хвилин - проста бабусина хитрість

Жовті сліди іржі на унітазах особливо непривабливі і часто викликають страх при чищенні, оскільки вони здаються настільки міцно засівшими, що навіть найагресивніша хімія не впорається з ними. Однак це зовсім не так, і розв'язати цю проблему можна навіть підручними засобами, передають Патріоти України.

Щоб повернути унітазу первісний вигляд, необов’язково докладати старанності у прибиранні, та й про класичне поєднання води та засоби для миття теж можна забути, пише santeplus. Озброюйтесь цією бабусиною хитрістю, і ви назавжди забудете про сліди іржі у вашому унітазі.

Як видалити плями іржі з унітаза лимонною кислотою

Лимонну кислоту можна використовувати як у вигляді порошку, але краще взяти лимон та інші цитрусові, що містять його. У поєднанні з абразивною здатністю харчової соди, лимонна кислота є відмінним засобом проти плям іржі.

Потріть іржаву пляму половинкою лимона, зрізану частину якого покрийте харчовою содою та великою сіллю. Потім залиште все на 15 хвилин, а потім змийте вологою тканиною.

Якщо іржа набагато "сильніша", то приготуйте пасту з харчової соди та лимонного соку. Нанесіть її на уражені ділянки та накрийте поліетиленовою плівкою, щоб вона зберігала свою вологість. Через 15 хвилин, змийте пасту водою і протріть унітаз ганчіркою насухо.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

четвер, 25 квітень 2024, 15:14

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Точність здивує! Цей психологічний тест за картинкою розкриє ваші бажання

четвер, 25 квітень 2024, 14:13

Психологічні тести за картинкою ніколи не втратять своєї актуальності. Вони не тільки допомагають розібратися в хитросплетіннях людської душі, а й можуть відчинити двері, за якими приховані таємні бажання, передають Патріоти України. Деталі. Зображена ...