Напевно, кожна господиня має свої хитрощі приготування плову. Але з порядком обсмажування компонентів краще не експериментувати, інакше є ризик погіршити смак страви. Те саме стосується додавання солі, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Якщо ви обсмажуєте м'ясо з цибулею та морквою, додайте овочі на сковороду першими. Так вони віддадуть м'ясу весь свій аромат. Якщо ж змінити порядок, цибуля буде просто варитися в м'ясному соку. А солити плов варто лише тоді, коли баранина чи свинина вже повністю готові. Інакше м'ясо вийде сухим, адже сіль просто витягне з нього весь сік.
Літній сезон - найкращий час для відпочинку, щоб зарядитися енергією на найближчі місяці. Але для справжнього розслаблення відпустка має бути достатньо тривалою. Доктор Павел із Інституту психології «Фортуна» при Католицькому університеті в Любліні роз...
Наш вибір багато говорить про наше життя та характер. Деякі з них пов’язані з нашим оточенням. Пройдіть цей психологічний тест, щоб дізнатися, яких людей ви притягуєте. Подивіться на зображення і виберіть дерево, яке здається вам найкрасивішим. Не розд...