Напевно, кожна господиня має свої хитрощі приготування плову. Але з порядком обсмажування компонентів краще не експериментувати, інакше є ризик погіршити смак страви. Те саме стосується додавання солі, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Якщо ви обсмажуєте м'ясо з цибулею та морквою, додайте овочі на сковороду першими. Так вони віддадуть м'ясу весь свій аромат. Якщо ж змінити порядок, цибуля буде просто варитися в м'ясному соку. А солити плов варто лише тоді, коли баранина чи свинина вже повністю готові. Інакше м'ясо вийде сухим, адже сіль просто витягне з нього весь сік.
7 червня за новим календарним стилем (20 червня - за старим) - день пам'яті Феодота Анкірського. У народі день прозвали Федот Урожайник. За старим календарним стилем цього дня відзначають третє обрітення глави Пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього...
Вирощування помідорів — захопливий процес, але навіть досвідчені садівники нерідко стикаються з тим, що плоди гниють ще на кущі. Причини такої проблеми можуть бути різними — від поганого поливу до хвороб ґрунту, передають Патріоти України. Щоб уникнути...