
Напевно, кожна господиня має свої хитрощі приготування плову. Але з порядком обсмажування компонентів краще не експериментувати, інакше є ризик погіршити смак страви. Те саме стосується додавання солі, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Якщо ви обсмажуєте м'ясо з цибулею та морквою, додайте овочі на сковороду першими. Так вони віддадуть м'ясу весь свій аромат. Якщо ж змінити порядок, цибуля буде просто варитися в м'ясному соку. А солити плов варто лише тоді, коли баранина чи свинина вже повністю готові. Інакше м'ясо вийде сухим, адже сіль просто витягне з нього весь сік.
Обидва види чаю походять з одного і того ж куща - Camellia sinensis, але різниця у способі обробки листя впливає на їхній склад і користь, передають Патріоти України. Зелений чай. Чорний чай. Висновок Якщо головна мета — антиоксидантний захист і легке...
Риба - це не лише смачний інгредієнт для ваших страв, а й справжнє джерело користі для здоров’я. Вона багата на білок, вітаміни, мінерали та омега-3 жирні кислоти, необхідні для серця та мозку, передають Патріоти України. Регулярне включення риби до ра...