Плов – популярна страва, що відрізняється відмінним смаком та ситністю. Це гарантовано калорійна страва, передають Патріоти України.
Однак багатьом господиням не вдається приготувати справжній середньоазіатський плов.
Замість збалансованого поєднання продуктів може вийти звичайна каша, що відрізняється в’язкістю і великою кількістю рисинок, що злиплися.
Головна помилка – це поспіх під час приготування їжі. Тому не потрібно братися за плов, якщо немає достатньої кількості часу на приготування.
Необхідно підбирати правильні інгредієнти та відповідально готувати. Поспішати не слід: процес має здійснюватися поетапно.
Слід пам’ятати, що для плову не підійде крохмалистий рис, адже він відрізняється клейкістю.
Спершу рис слід промити. Після цього потрібно залити його водою та почекати деякий час.
Рис не повинен варитися довго. Краще він залишиться трохи сирим, але не перевареним. Інакше злиплих зерен вам не уникнути.
Не варто забувати і про підбір інших продуктів: цибулю та моркву. Вони повинні бути добре просмажені.
Вибір кави може багато розповісти про ваш характер, спосіб життя та цінності. Кожен вид кави відображає особливі риси вашої особистості. Не задумуйтеся довго - довіртеся інтуїції та дізнайтеся правду про себе, передають Патріоти України.
Ідеальна фігура - мрія багатьох жінок. Якщо звичні дієти не підходять або набридли, зверніть увагу на систему схуднення 4S. Вона базується на чотирьох простих принципах, які допомагають худнути без голоду та стресу, передають Патріоти України. Основни...