Плов – популярна страва, що відрізняється відмінним смаком та ситністю. Це гарантовано калорійна страва, передають Патріоти України.
Однак багатьом господиням не вдається приготувати справжній середньоазіатський плов.
Замість збалансованого поєднання продуктів може вийти звичайна каша, що відрізняється в’язкістю і великою кількістю рисинок, що злиплися.
Головна помилка – це поспіх під час приготування їжі. Тому не потрібно братися за плов, якщо немає достатньої кількості часу на приготування.
Необхідно підбирати правильні інгредієнти та відповідально готувати. Поспішати не слід: процес має здійснюватися поетапно.
Слід пам’ятати, що для плову не підійде крохмалистий рис, адже він відрізняється клейкістю.
Спершу рис слід промити. Після цього потрібно залити його водою та почекати деякий час.
Рис не повинен варитися довго. Краще він залишиться трохи сирим, але не перевареним. Інакше злиплих зерен вам не уникнути.
Не варто забувати і про підбір інших продуктів: цибулю та моркву. Вони повинні бути добре просмажені.
Оселедець - один з найулюбленіших продуктів на столі українців. Його додають до салатів, подають із цибулею, картоплею чи просто як закуску. Але не кожен такий продукт у магазині є безпечним. Який оселедець краще оминати та як вибрати гарний - читайте ...
Цукровий діабет належить до групи цивілізаційних хвороб. Вони тісно пов’язані з розвитком людства, способом життя та харчуванням. Кількість людей, які страждають на діабет, постійно зростає, передають Патріоти України. За прогнозами, до 2050 року ця хв...