Плов – популярна страва, що відрізняється відмінним смаком та ситністю. Це гарантовано калорійна страва, передають Патріоти України.
Однак багатьом господиням не вдається приготувати справжній середньоазіатський плов.
Замість збалансованого поєднання продуктів може вийти звичайна каша, що відрізняється в’язкістю і великою кількістю рисинок, що злиплися.
Головна помилка – це поспіх під час приготування їжі. Тому не потрібно братися за плов, якщо немає достатньої кількості часу на приготування.
Необхідно підбирати правильні інгредієнти та відповідально готувати. Поспішати не слід: процес має здійснюватися поетапно.
Слід пам’ятати, що для плову не підійде крохмалистий рис, адже він відрізняється клейкістю.
Спершу рис слід промити. Після цього потрібно залити його водою та почекати деякий час.
Рис не повинен варитися довго. Краще він залишиться трохи сирим, але не перевареним. Інакше злиплих зерен вам не уникнути.
Не варто забувати і про підбір інших продуктів: цибулю та моркву. Вони повинні бути добре просмажені.
Дитячий психолог та тренерка з виховання Рім Рауда поділилася п’ятьма фразами, яких батьки повинні уникати, якщо прагнуть мати слухняних і емоційно врівноважених дітей, передають Патріоти України. Після років досліджень і власного батьківського досвіду...
Експерти з харчування шокують: не кава, а звичайний апельсиновий сік може стати причиною проблем із шлунком, здуття, дискомфорту та навіть ослаблення імунітету, передають Патріоти України. Засновник бренду Biomel Стівен Гегарті пояснює:. Цукор викликає...