Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного плову, який без сумнівів сподобається всім, передають Патріоти України.
Звикли до оригінального плову? Пропонуємо вам трохи поекспериментувати і приготувати його з фрикадельками. І
дорослі, і маленькі домочадці наминають його з великим задоволенням.
Адже вони всі так люблять фрикадельки. Плов ситний, ароматний, і взагалі
незрівнянний.
Потрібні інгредієнти:
600 г яловичого фаршу
350 г рису
2 ріпчасті цибулі
2 моркви
2 зубчики часнику
2 столові ложки соняшникової олії
2 щіпки зіри
головка часнику
суміш перців на свій смак
сіль на свій смак
Починаємо процес:
У
першу чергу очищаємо 1 ріпчасту цибулю і натираємо її на тертці. Або ж
пропустіть її через м'ясорубку. Відправляємо до фаршу і додаємо спеції.
Добре перемішуємо.
Потім ділимо його на 12 однакових частин.
Руки змащуємо олією і формуємо фрикадельки. Після чого відправляємо на
розігріту сковороду обсмажуватися з двох сторін. Вогонь повинен бути
сильним. Після закінчення потрібного часу перекладаємо в окрему ємність.
Сюди ж поміщаємо другу ріпчасту цибулю, попередньо очищену і нарізану півкільцями. Обсмажуємо до м'якості.
Тепер,
використовуючи тертку, натираємо на крупній фракції очищену моркву.
Солимо на свій смак і додаємо зіру. Перемішуємо все і вливаємо воду.
Вона повинна покрити інгредієнти. Тушкуємо овочі 10 хвилин.
Після закінчення потрібного часу поміщаємо сюди тефтелі і очищені зубчики часнику.
Перчимо до смаку і додаємо рис, попередньо промитий. Вливаємо ще води. Вона повинна знову покривати інгредієнти.
По
центру розміщуємо головку часнику і накриваємо сковороду кришкою.
Готуємо страву 30-35 хвилин. Вогонь повинен бути середнім. В результаті
вся рідина повинна випаруватися.
21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...
Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...