Плов з фрикадельками - ви не повірите, але це настільки смачно, що складно відірватися

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного плову, який без сумнівів сподобається всім, передають Патріоти України.

Звикли до оригінального плову? Пропонуємо вам трохи поекспериментувати і приготувати його з фрикадельками. І дорослі, і маленькі домочадці наминають його з великим задоволенням. Адже вони всі так люблять фрикадельки. Плов ситний, ароматний, і взагалі незрівнянний.

Потрібні інгредієнти:

  • 600 г яловичого фаршу
  • 350 г рису
  • 2 ріпчасті цибулі
  • 2 моркви
  • 2 зубчики часнику
  • 2 столові ложки соняшникової олії
  • 2 щіпки зіри
  • головка часнику
  • суміш перців на свій смак
  • сіль на свій смак

Починаємо процес:

  1. У першу чергу очищаємо 1 ріпчасту цибулю і натираємо її на тертці. Або ж пропустіть її через м'ясорубку. Відправляємо до фаршу і додаємо спеції. Добре перемішуємо.
  2. Потім ділимо його на 12 однакових частин. Руки змащуємо олією і формуємо фрикадельки. Після чого відправляємо на розігріту сковороду обсмажуватися з двох сторін. Вогонь повинен бути сильним. Після закінчення потрібного часу перекладаємо в окрему ємність.
  3. Сюди ж поміщаємо другу ріпчасту цибулю, попередньо очищену і нарізану півкільцями. Обсмажуємо до м'якості.
  4. Тепер, використовуючи тертку, натираємо на крупній фракції очищену моркву. Солимо на свій смак і додаємо зіру. Перемішуємо все і вливаємо воду. Вона повинна покрити інгредієнти. Тушкуємо овочі 10 хвилин.
  5. Після закінчення потрібного часу поміщаємо сюди тефтелі і очищені зубчики часнику.
  6. Перчимо до смаку і додаємо рис, попередньо промитий. Вливаємо ще води. Вона повинна знову покривати інгредієнти.
  7. По центру розміщуємо головку часнику і накриваємо сковороду кришкою. Готуємо страву 30-35 хвилин. Вогонь повинен бути середнім. В результаті вся рідина повинна випаруватися.

Смачного!

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...