Через тривале приготування їжі на плиті зазвичай утворюється нагар. Сліди соусів, жиру або шматочки їжі, що пригоріли, легко зникнуть, якщо скористатися простим домашнім засобом для миття, передають Патріоти України.
Цей метод миття плити особливо стане в пригоді тим, хто щодня багато готує. Для очищення поверхні від жиру та бруду рекомендують використовувати суміш коли та засобу для миття посуду.
Змішайте колу з рідиною для миття посуду у пропорції 1:2. За допомогою м’якої ганчірки розподіліть отриманий продукт поверхнею плити. Засіб швидко впорається з жиром та найстійкішими забрудненнями. За кілька хвилин ваша плита буде як нова.
Також плиту можна вимити такими натуральними засобами:
Щоб ефект після чищення зберігся надовго і бруд не так швидко прилипав до поверхні плити, відполіруйте її. Для цього підійде вазелін. Потрібно дати охолонути плиті, а потім натерти поверхню маззю. Через 15 хвилин надлишки засобу потрібно видалити серветкою. Завдяки цій хитрості жир не так сильно прилипатиме до поверхні плити.
Якщо у вас не має алергії, кисломолочні продукти, особливо кефір та йогурт, можуть бути корисними для кишківника. А при непереносності лактози також є шанс знайти альтернативу, але краще попередньо проконсультуватися з гастроентерологом, передають Патр...
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...