Пливете за течією чи активно дієте? Виберіть те, що побачили першим, - це розкаже, як ви думаєте

Не думайте занадто довго, і не намагайтеся зрозуміти картинку. Просто зверніть увагу, що найперше кинулось вам у очі, передають Патріоти України.

Риба

Ви людина, якій подобається йти за течією і яка легко знаходить рішення у будь-якій ситуації. Ви дуже мудра людина і вчитеся на власних помилках. Однак іноді потрібно бути більш активною, щоб досягти своєї мрії.

Дівчинка

Ви романтична людина, яка любить бути в оточенні друзів та родичів, і вони теж люблять бути поруч з вами! Іноді ви наївні, тому краще обдумати все кілька разів, перш ніж прийняти рішення.

Зоряне небо

Ви філософ і мрійник. Такі люди, як ви, можуть розпочати революцію, хоча інші можуть сказати вам, що ваші ідеї божевільні. Не переставайте мріяти, але також не забувайте повертатися до реальності час від часу.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...