Прийнято вважати, що хліб підходить майже для будь-якої другої страви, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Насправді, хлібобулочні вироби погано поєднуються з кількома популярними гарнірами.Причому йдеться зовсім не про смакову сполучуваність. Проблема полягає в іншому: під час деяких трапез хліб може виявитися зайвим і завдати шкоди організму.
З чим не можна їсти хліб?
Багато гурманів припускаються грубої помилки, вживаючи хлібобулочні вироби з такими стравами:
На перший погляд, хліб чудово поєднується з перерахованими вище продуктами, роблячи обід більш апетитними і ситними. Однак є важливий нюанс, який не враховується багатьма людьми.
Так, макаронні вироби, крупи, картопля і пельмені відрізняються високим вмістом вуглеводів. Аналогічним чином можна охарактеризувати й хліб.
Вживати разом одразу два "сильних" джерела вуглеводу не варто: така харчова звичка може спровокувати проблеми зі шлунково-кишковим трактом.
Американські вчені опублікували масштабне дослідження, яке показало: дотримання спеціальної дієти під назвою MIND з 40 років значно знижує ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера і деменції. Навіть початок цієї дієти після 60 років допомагає захистити...
Дерев’яні ложки - звичний кухонний інструмент для багатьох. Вони не дряпають посуд, зручні у використанні та екологічні. Але в мережі все частіше з’являються застереження: мовляв, дерев’яні ложки - ідеальне середовище для бактерій і плісняви, передают...