Прийнято вважати, що хліб підходить майже для будь-якої другої страви, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Насправді, хлібобулочні вироби погано поєднуються з кількома популярними гарнірами.Причому йдеться зовсім не про смакову сполучуваність. Проблема полягає в іншому: під час деяких трапез хліб може виявитися зайвим і завдати шкоди організму.
З чим не можна їсти хліб?
Багато гурманів припускаються грубої помилки, вживаючи хлібобулочні вироби з такими стравами:
На перший погляд, хліб чудово поєднується з перерахованими вище продуктами, роблячи обід більш апетитними і ситними. Однак є важливий нюанс, який не враховується багатьма людьми.
Так, макаронні вироби, крупи, картопля і пельмені відрізняються високим вмістом вуглеводів. Аналогічним чином можна охарактеризувати й хліб.
Вживати разом одразу два "сильних" джерела вуглеводу не варто: така харчова звичка може спровокувати проблеми зі шлунково-кишковим трактом.
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...
Якщо вивертати одяг перед пранням, це збереже довше життя улюбленому вбранню, передають Патріоти України. Чи потрібно вивертати речі навиворіт перед пранням у пральній машинці? Хтось це робить, хтось - не вважає необхідним. Втім, експерти радять не пол...