Подарують затишок і удачу! ТОП-4 кімнатні рослини, які поглинають негатив: перелік

Домашні рослини, як відомо, добре очищують повітря, збагачують його киснем. Окрім того, вони здатні підняти настрій, адже додають затишку вдома, а догляд за ними може заспокоювати і відволікати від негативних думок, передають Патріоти України.

На думку деяких досвідчених квітникарів, існують кімнатні квіти, які дещо більше підіймають настрій, ніж інші. Зрозуміло, що лише рослинами щастя у дім не притягнути, але їхня наявність може дещо вплинути на ваш емоційний стан. Ukr.Media назвав чотири домашні рослини, які збережуть оселю від негативу.

Герань

Дехто вірить, що ця квітка здатна пригнічувати гнів і будь-який негатив. Рослина позитивно впливає на людей, позбавляючи від сварок і негараздів. Квітка, посаджена в будинку, надійно захистить стосунки.

Кактус

Ще одна рослина, здатна позбавити від зла. Його енергетика допомагає позбавлятися від негативу і повертати зло до того, хто замислив недобре. Кактус найкраще тримати в передпокої або поруч з ним, щоб жоден негативно налаштований відвідувач не зміг заподіяти зло або переступити поріг з недобрими помислами.

Фікус

Великий розлогий фікус з легкістю поглинає негатив і не дає злу жити в будинку. Така рослина, якщо за нею правильно доглядати, здатна очистити енергетику будинку від неприємностей. Завдяки фікусам в будинок приходить не тільки взаєморозуміння, а й фінансовий добробут. Чим більше рослина, тим більше щастя в родині.

Фіалка

Ніжна невелика квітка здатна викорінити негатив і протистояти будь-якому злу в будинку. Яскраві квіти допомагають захистити стосунки від стороннього втручання, а темні суцвіття не пропускають негатив ззовні. Фіалки, розташовані у вітальні, здатні повернути будь-який негатив тому, хто з ним прийшов, тому їх так часто вибирають як прикраси інтер'єру.

Кімнатні рослини, підібрані з розумом, здатні принести в життя позитивні емоції, а також залучити в життя позитивні зміни. Звісно, не варто сприймати все надто серйозно і покладати усі сподівання лише на рослини.


https://zaxid.net/news/

Психологічний тест за картинкою вкаже на ваш найбільший страх

середа, 24 квітень 2024, 17:12

Двері символізують пошук виходу з проблемних ситуацій, але також означають і вхід у нове життя. Вони пов'язують людей зі світом і водночас відіграють роль нашого захисника. Цей психологічний тест за картинкою покаже, чого ви боїтеся найбільше, який стр...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, що приносить вам справжнє щастя

середа, 24 квітень 2024, 16:15

Цінності - це ті принципи, ті найважливіші ідеали, які дають сенс нашому життю і допомагають нам вистояти у важкі часи, передають Патріоти України. Психологічний тест допоможе вам зрозуміти, що ви цінуєте в житті, і що приносить вам відчуття щастя і з...