Подавайте з сметаною! Незвичайні котлети з вареної курки та картоплі, які підкорять всіх (рецепт)

Якщо у вас залишилося вчорашнє картопляне пюре, не поспішайте відправляти його в смітник. З нього ви зможете приготувати смачні котлети. Вони виходять настільки ніжні, що не можуть залишити байдужою навіть найбільш вибагливу людину, передають Патріоти України.

Отже, приготуйте інгредієнти:

  • Куряче філе відварне - 300 грамів.
  • Картопляне пюре -500 грамів.
  • Яйце - 1 шт.
  • Хлібні сухарі панірувальні - 5 ст. ложок.
  • Рослинна олія.
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування

Вчорашнє картопляне пюре розминаємо виделкою. Після цього додайте туди дрібно порізане куряче філе. Додаємо яйце, солимо, перчимо, перемішуємо. Формуємо котлетки і обвалюємо у панірувальних сухарях.

Викладаємо на розігріту сковороду з олією і смажимо з двох сторін до рум'яної скоринки. Готові котлетки подаємо зі сметаною або грибним соусом. Приємного апетиту!

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...